Evenimentul Zilei > International > Caz REVOLTĂTOR. Un bărbat a vrut să-și VÂNDĂ fetița pentru a fi abuzată SEXUAL
Caz REVOLTĂTOR. Un bărbat a vrut să-și VÂNDĂ fetița pentru a fi abuzată SEXUAL

Caz REVOLTĂTOR. Un bărbat a vrut să-și VÂNDĂ fetița pentru a fi abuzată SEXUAL

Un bărbat din Wisconsin s-a ales cu o pedeapsă de 60 de ani de închisoare, după ce ar fi încercat să-și vândă fetița de doar patru ani, în scopul de a fi abuzată sexual.

Bărbatul a postat un anunţ pe site-ul Craiglist, în care preciza că îşi va vinde fetiţa de patru ani traficanţilor de copii, în scopuri sexuale. Ulterior, acesta a fost condamnat la 60 de ani de închisoare, scrie The Independent.

Sentinţa vine la doi ani după ce Turley, în vârstă de 30 de ani, din SUA a intrat în atenţia poliţiştilor din Huston, care au văzut un anunţ pe Craiglist, unde bărbatul preciza că îşi vinde copilul pentru ca alte persoane să întrețină relații sexuale cu el, mai scrie sursa citată.

Turley a aranjat o întâlnire cu un potenţial client, după ce au schimbat nu mai puţin de 70 de email-uri. În acele mesaje, bărbatul i-a spus clientului că îi va oferi fetiţei sale somnifere, înainte ca actual sexual să aibă loc, iar acestea cerea suma de 1000 de dolari pentru două ore. Clientul respectiv era un poliţist sub acoperire.