Evenimentul Zilei > Actualitate > Bărbat din Rădăuți, bătut de soție după ce a venit din străinătate. Care este motivul
Bărbat din Rădăuți, bătut de soție după ce a venit din străinătate. Care este motivul

Bărbat din Rădăuți, bătut de soție după ce a venit din străinătate. Care este motivul

Un bărbat în vârstă de 57 de ani din Rădăuți, proaspăt întors din străinătate, a fost bătut chiar de soție pe motiv că i-ar fi fost infidel.

Un bărbat din Rădăuți a fost bătut de soție pentru că aceasta l-ar fi bănuit de infidelitate.

Sâmbătă seară, după ora 20.00, agenții din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți au intervenit la locul faptei.

Cei de la Biroul de Ordine Publică au fost sesizați prin 112 de către un bărbat de 57 ani din oraș. El le-a declarat agenților că soția sa ar fi devenit violentă cu el și l-ar fi bătut.

Bărbat din Rădăuți, bătut pe stradă de soție

Bărbatul s-a întors în țară de mai puțin de 2 săptămâni.

Din primele informații reiese că atacul ar fi avut loc pe data de 20 februarie 2021. Bărbatul din Rădăuți se afla pe o alee din spatele blocului când a fost atacat de soție. În vârstă de 53 de ani, femeia l-ar fi lovit din gelozie pe bărbat.

Certurile au început cu o zi mai devreme. Așadar, pe 19 februarie 2021, în casa celor doi au avut loc mai multe certuri. Acestea ar fi plecat de consumul ridicat de alcool al bărbatului.

Aceleași discuții au avut loc și în ziua cu pricina.

Bărbatul a mai declarat că soția lui îl bănuiește de infidelitate. El a spus că femeia îi numără mereu banii, acesta fiind un alt motiv de ceartă.

Acesta a depus plângere scrisă împotriva soției.

Urmele bătăii erau vizibile pe corpul bărbatului

Bărbatul prezenta urme vizibile de violență la nivelul arcadei drepte, declarând verbal că se va deplasa la Spitalul Municipal Rădăuți pentru a fi consultat medical și ulterior va solicita eliberarea un certificat medico-legal pe care îl va anexa la plângerea întocmită.

A fost întocmit formularul de evaluare a riscului, constatându-se că nu există risc iminent asupra vieții și integrității victimei, motiv pentru care nu a fost necesar emiterea unui ordin de protecție provizoriu și totodată victima nu a cerut emiterea acestuia.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violență în familie” , ce va fi soluționat procedural de către lucrătorii din cadrul Poliției municipiului Rădăuți, arată Antena3.

Citește și: Imagini cu bătaia dintre două adolescente la Roman. S-au păruit chiar în Parcul Central