Evenimentul Zilei > Actualitate > Crimă șocantă la Iași. Un bărbat a fost sugrumat până la moarte
Crimă șocantă la Iași. Un bărbat a fost sugrumat până la moarte

Crimă șocantă la Iași. Un bărbat a fost sugrumat până la moarte

Un bărbat în vârstă de 53 de ani din Iași a fost bătut crunt și apoi sugrumat până la moarte de un individ care a intrat peste el în casă.

Un bărbat din Iași a fost bătut și sugrumat până la moarte de un individ necunoscut.

Procurorii din Iași arată că bărbatul în vârstă de 53 de ani a fost victima unor agresiuni incredibile. Era în casa sa din Schitu Hadâmbului, când cineva a intrat în casă peste el. A fost bătut și sugrumat în propria casă de un cunoscut.

Victima a fost găsită decedată și într-o baltă de sânge, spun polițiștii ajunși primii la fața locului.

Un bărbat din Iași, sugrumat până la moarte

Un suspect a fost prins imediat și dus la audiere. ulterior el a fost transferat la Institutul de Psihiatrie „Socola”. Acolo va fi supus unor teste pentru analiza psihiatrică.

Marți după amiază, polițiștii au fost alertați de eveniment. Cineva a sunat și a anunțat la 112 că Mircea G. este mort în propria sa casă.

Polițiștii au analizat urmele din casă și au fotografiat obiectele care ar fi putut să contureze scenariul crimei. Trupul neînsuflețit al lui Mircea G. a fost dus la Institutul de Medicină Legală din Iași.

Specialiștii au descoperit pe trupul acestuia zeci de leziuni care conturau un deces extrem de violent.

Medicii legiști au constatat că bărbatul din Schitu Hadâmbului a suferit plăgi faciale, o fractură de piramidă nazală, o plagă înțepată, leziuni grave la nivelul osului gâtului, în urma strangulării mecanice, dar și o fractură de stern.

Cum a fost prins suspectul?

După câteva ore de cercetări și audieri prin Schitu Hadâmbului, oamenii legii au ajuns la principalul suspect al crimei, un bărbat din localitate. Acesta a fost ridicat și dus la audieri, însă individul a negat în mod constant că l-ar fi ucis pe Mircea G., asta deși toate indiciile duceau către el.

„Astăzi, 23 februarie 2021, în localitatea Schitu Hadâmbului a fost găsit un bărbat decedat. Din primele informații reiese că victima a fost lovită cu obiecte contondente (din câte se pare, cu un par sau o bâtă) în special la nivelul capului. De asemenea, victima a fost sugrumată. După efectuarea cercetărilor, a fost adus la audieri un suspect. La audieri, acesta a negat cu vehemență comiterea faptei. El urmează a fi dus la Institutul de Psihiatrie „Socola”, în vederea fectuării unei expertize psihiatrice”, a declarat marți seară Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași, arată BZI.