Evenimentul Zilei > Actualitate > Noi detalii despre crima de la sala de sport din Capitală. Criminalul filmase înainte cu ce cuțit va ucide. FOTO
Noi detalii despre crima de la sala de sport din Capitală. Criminalul filmase înainte cu ce cuțit va ucide. FOTO

Noi detalii despre crima de la sala de sport din Capitală. Criminalul filmase înainte cu ce cuțit va ucide. FOTO

Totul a plecat de la o ceartă banală între doi tineri care făceau sport la aceeași sală din Capitală. Din păcate, cearta s-a încheiat cu o lamă de cuțit înfiptă în spatele lui Florin D.
Florin D. era un tânăr de doar la 19 ani care a sfârșit înjunghiat în spate de un cunoscut alături de care făcea sport, la o sală din Capitală.

Atacul a avut un deznodământ tragic

Lama cuțitului-baionetă (foto) a străpuns ușor spatele tânărului după ce i-a rupt coastele și i-a atins inima. Florin a pierit în stradă înjunghiat în inimă pe la spate.

Când Florin își dădea ultima suflare pe trotuar, cu inima străpunsă, polițiștii Secției 11,  îl capturau pe asasin care încerca să dispară.

Încă o dovadă că înjughierea a fost premeditată. Atacatorul, filmare cu arma cu care și-a ucis victima

 


Mai multe despre tragicul incident puteţi citi aici: Înjunghiat mișelește, în spate, cu un cuțit-baionetă. Detaliile crimei de la sala de sport din București


Noi date despre crima din sala de sport din capitală

Criminalul s-a filmat cu arma albă în mană, după care a distribuit imaginile şi către prietenii victimei pentru a-l intimida pe acesta.

Potrivit Antena 3, încă de ieri, în spațiul public au apărut informații potrivit cărora atacul ar fi fost premeditat. Detaliile clare reies dintr-o conversaţie avută între criminal şi un prieten al său.

Conversaţia a avut loc la scrut timp după prima bătaie dintre criminal şi victimă.

Criminalul: M-au despărţit aia, vere/ nu puteam să-i dau ca lumea
– Prieten: 1 şi bună/ un pumn bun trebuia să-i dai şi nu zicea asta niciodată în viaţa lui
– Criminalul: nu mai pot de nervi. Nu dai respect la fraier şi te arde. Mi se rupe inima în mine că nu i-am dat acolo la lift un pumn să-l omor, mi s-a făcut milă de el. Lasă că ştie viaţa ta cu ce să-l servească, nu mai vorbeşte deloc după.

Din acest dialog se poate înţelege că acest criminal pregătea ceva victimei. Faptă care s-a şi întâmplat la sala de sport.

Criminalul de 20 de ani a fost arestat preventiv miercuri pentru 30 de zile

Laurențiu V. (criminalul) a fost arestat pentru 30 de zile sub acuzația de omor, iar cazul este cercetat în continuare de polițiștii de la ”Omoruri” și de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul București.