Evenimentul Zilei > Social > Crimă la Constanța. Om al străzii, înjunghiat în inimă
Crimă la Constanța. Om al străzii, înjunghiat în inimă

Crimă la Constanța. Om al străzii, înjunghiat în inimă

Un bărbat, de 42 de ani, din Constanța, care și-a înjunghiat mortal prietenul, un om fără adăpost, a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii constănțeni. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța, care va propune arestarea preventivă a autorului.

Cei doi locuiau într-un casă părăsită de pe strada Mihai Viteazu din Constanța. Astăzi dimineață, bărbații s-au certat din cauza unui mic aparat de radio, au declarat pentru EVZ surse din anchetă. Victima, un om al străzii, nu ar mai fi vrut să îl înapoieze autorului. Acesta s-a luat la ceartă cu amicul și, fiind sub influența alcoolului, a luat un cuțit și l-a înfipt în inima tovarășului său de pahar. Bărbatul a murit aproape imediat. Cel care a sunat la 112 a fost chiar autorul crimei.  El a declarat la audieri că și victima l-a amenințat cu un cuțit, sugerând că a fost în legitimă apărare. Însă un martor al sângerosului eveniment a infirmat spusele agresorului.

 

“În jurul orei 8:30, polițiștii Secției 3 au fost sesizați cu privire la faptul că într-o locuință de pe strada Mihai Viteazu, din municipiul Constanța se află trupul neînsuflețit al unei persoane. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat că este vorba despre un bărbat de 45 de ani, care ar fi decedat în urma unei înțepături cu un obiect ascuțit. Presupusul autor, în vârstă de 42 de ani, a fost identificat și condus la sediu de polițiști. Cercetările continuă, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța”, a confirmat IPJ Constanța.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: