Evenimentul Zilei > Social > Banciu a DESFIINŢAT-O pe Sanda Ladoşi. Corina Chiriac ATACATĂ: „O să trebuiască să o petrecem şi pe asta”
Banciu a DESFIINŢAT-O pe Sanda Ladoşi. Corina Chiriac ATACATĂ: „O să trebuiască să o petrecem şi pe asta”

Banciu a DESFIINŢAT-O pe Sanda Ladoşi. Corina Chiriac ATACATĂ: „O să trebuiască să o petrecem şi pe asta”

Aseară, Radu Banciu, B1TV, printre alte subiecte, a atacat cazul cântăreței Sanda Ladoși. Se ştie că ea şi sotul său au fost ridicaţi de procurorii DIICOT pentru evaziune fiscală. Nici Corina Chiriac nu i-a scăpat, menţionând că nu mai are mult până "să o petrecem..”

Realizatorul Radu Banciu a avut cuvinte extrem de dure la adresa artistei:

”Sandei Ladoși i se impută, și soțului ei o evaziune de 1 milion de dolari. Eee, tăcea și făcea, totuși. Un fel de Dinu Pescariu, așa, bine, sigur, ăla la alt nivel, dar nu ai fi zis. Sanda Ladoș, cine își mai amintește de Sanda Ladoș? Cânta la festivalurile alea de 2 lei pe vremea lui Ceaușescu, eu o știu mai bine așa că fiind din Târgu Mureș mi-au mai povestit unii și alții de ea, cum aranja ea pe acolo. Pe vremea noastră dacă te apuca cântatul în Târgu Mureș, la Sanda Ladoș trebuie să te duci. Cum te duceai în București, dacă voiai să dai examen la teatru, la Radu Beligan. Fără Beligan nu intrai la teatru. Așa era și acolo. Aveai un pic de talent, te simțeai Aneta Franklin, te duceai la Sanda Ladoș, ea dădea verdictele la vremea respectivă. Adică era un fel de Angela Similea a locului, Corina Chiriac.

Iar la adresa Corinei Chiriac a lansat un atac macabru: "Pe Corina Chiriac să o lăsăm că în curând o să trebuiască să o petrecem și pe asta.”, a spus Radu Banciu, aseară în cadrul emisiunii sale.