Răsturnare de situație. Babasha, aplauze la scenă deschisă la al doilea concert Coldplay

Răsturnare de situație. Babasha, aplauze la scenă deschisă la al doilea concert Coldplay Babasha. Sursa foto Youtube

Solistul trupei Coldplay, Chris Martin, a trecut peste huiduielile fanilor de ieri și a invitat pe scenă la al doilea concert și trei persoane pe scenă, printre care și un supraviețuitor al incediului de la Colectiv. Artistul a recunoscut că a fost foarte trist și dezamăgit după ce s-a întâmplat la primul concert, dar că își iubește admiratorii în continuare. Nu a lipsit nici controversatul Babasha.

Solistul trupei Coldplay, dezamăgit de huiduieli

„Aseară am susţinut primul nostru concert în România. M-am simţit şocat, trist şi cumva vinovat că am făcut ceva rău. Apoi m-am dus în pat şi am încercat să dorm şi mi-am dat seama că sunteţi publicul nostru, că vă iubim necondiţionat, nu puteţi schimba asta. Călătorim în toată lumea, poate nu înţelegem prin ce treceţi voi, cultura voastră, dar ştiu că iubim lumea la fel, asta însemnând că şi pe români.

Coldplay, concert România în 2024

Coldplay. Sursa Foto: Arhiva EVZ

Pentru noi ieri a fost foarte frumos, noi vă iubim oricum. Aş dori să schimbăm ceva, ieri aţi huiduit, aşa că azi aş dori cinci secunde să huiduiţi mai tare ca ieri. Este cea mai tare huiduială auzită. Sunteţi cel mai tare public din lume. Aş vrea să invit trei oameni pe scenă. Nu contează de unde sunteţi”, a spus Martin.

Melodie pentru victimele de la incendiul Colectiv

Aristul a dedicat apoi piesa pe care urma să o cânte victimelor incendiului de la Colectiv, care a avut loc în 2016. Alături de Chris Martin a venit pe scenă și o persoană care era să își piardă viața în clubul Colectiv.

Ne puteți urmări și pe Google News

Babasha a cântat și în al doilea concert Coldplay

Chiar dacă a fost huiduit și criticat, Babasha a cântat şi în această seară alături de Chris Martin. În al doilea concert, fanii au renunțat la rasism și l-au aplaudat.

Babasha, cântăreț

Babasha. Sursa foto: Instagram

Coldplay, înfiinţată în 1996, este una dintre cele mai de succes trupe ale noului mileniu. Trupa este alcătuită din Chris Martin, Jon Buckland, Guy Berryman şi Will Champion. Grupul britanic a lansat şapte albume de studio, care au fost vândute în peste 80 de milioane de copii pe plan mondial. Formaţia a câştigat numeroase premii, între care şapte trofee Grammy. Viitorul album al trupei, „Moon Music”, va fi lansat anul acesta, potrivit News.