Evenimentul Zilei > Actualitate > Avocatul Tonel Pop face dezvăluiri şocante. Ce s-a întâmplat cu dosarul Luizei Melencu?
Avocatul Tonel Pop face dezvăluiri şocante. Ce s-a întâmplat cu dosarul Luizei Melencu?

Avocatul Tonel Pop face dezvăluiri şocante. Ce s-a întâmplat cu dosarul Luizei Melencu?

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, a afirmat, luni seră, că o mare parte din dosarul dispariţiei fetei, a dispărut.

De asemenea, avocatul mai susţine că anchetatorii de la DIICOT nu ştiau despre ultima persoană care a văzut-o pe Luiza în viaţă.

„Dosarul dispariției Luizei, pur și simplu, nicio pagină nu a vrut să ne arate nimeni din acest dosar, dar pe măsura avansării cercetărilor, au trebuit să discute și despre acest lucru. Vă spun în premieră, și cel puțin răspicat, că acest dosar Luiza, dispariția Luizei, în mare măsură a dispărut. A dispărut odată cu Luiza. Pe parcurs. Trebuie să nu minalizăm roul nefast pe care l-au avut primii anchetatori care au avut acest dosar. Există ca în orice caz al unei disparții, atunci când o persoană este găsită moartă sau este dispărută, cel mai important element este ultima persoană care te-a văzut în viață. Ultima persoană care a văzut-o pe Luiza în viață, eu am adus-o în fața procurorilor DIICOT central și aceștia s-au mirat că nu știau de existența acestei persoane, care a mai fost audiată de patru ori în dosarul inițial, plecând de la poliția zonală, trecând pe la Parchetul Judecătoriei și la Caracal, și la Craiova, și în cele din urmă ajungând la DIICOT structura Teritorială Craiova. Pe acest parcurs, acea persoană a avut cel puțin patru audieri. Cei care au acum acest caz nu știau că există acea persoană, ca să nu mai vorbim de declarațiile acelei persoane, de natura faptelor relatate de acea persoană și de conjunctura amplă în care acea persoană a văzut, știe, cunoaște și a fost și audiată”, a declarat Tonel Pop, potrivit antena3.ro

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: