O NOUĂ AVERTIZARE a meteorologilor. ANM a făcut ANUNȚUL chiar marți DIMINEAȚĂ. Ce urmează să se întâmple în România

O NOUĂ AVERTIZARE a meteorologilor. ANM a făcut ANUNȚUL chiar marți DIMINEAȚĂ. Ce urmează să se întâmple în România

Informarea meteo de răcire accentuată a vremii, valabilă pentru toată ţara, a intrat în vigoare marţi la ora 9.30 şi este valabilă până joi la ora 9.00.

În intervalul 25 septembrie, ora 09.30 – 27 septembrie, ora 09.00 vremea va fi rece, iar valorile termice, atât cele diurne, cât și cele nocturne, vor fi în general cu 4...8 grade mai coborâte decât normele perioadei.

În timpul nopților și al dimineților, local în centrul țării, pe arii restrânse în nord-vestul teritoriului și în dealurile Munteniei și ale Olteniei și cu totul izolat în rest, temperaturile vor coborî sub 0 grade și se va produce brumă.

Pe parcursul zilei de marți, 25 septembrie, vântul va mai avea unele intensificări în cea mai mare parte a țării, cu viteze mai mari pe litoral, în nordul și în centrul Moldovei unde temporar se vor atinge viteze de 55...70 km/h. La munte, mai ales în zona Carpaților Meridionali și a Carpaților de Curbură, vor fi rafale în general de 70...90 km/h, iar la altitudini de peste 1500 m, trecător vor fi precipitații slabe, mixte.

Ne puteți urmări și pe Google News

Miercuri, 26 septembrie, intensificări ale vântului se vor mai semnala în regiunile estice și sud-estice, cu rafale de 45...55 km/h, scrie Meteoromania.