Evenimentul Zilei > International > AVERTISMENT din SUA: „Al Treilea RĂZBOI MONDIAL poate fi declanşat în ORICE clipă. Vorbim despre ARME NUCLEARE şi e clar că va fi mult mai GRAV decât orice a fost până acum”
AVERTISMENT din SUA: „Al Treilea RĂZBOI MONDIAL poate fi declanşat în ORICE clipă. Vorbim despre ARME NUCLEARE şi e clar că va fi mult mai GRAV decât orice a fost până acum”

AVERTISMENT din SUA: „Al Treilea RĂZBOI MONDIAL poate fi declanşat în ORICE clipă. Vorbim despre ARME NUCLEARE şi e clar că va fi mult mai GRAV decât orice a fost până acum”

Cel de-al Treilea Război Mondial poate să explodeze în orice moment, susţine antreprenorul Elon Musk. Omul de afaceri care a înfiinţat SpaceX, Tesla Motors şi proiectul HyperLoop, este de părere că această creştere a extremismului religios poate declanşa un al Treilea Război Mondial.

Musk a mai vorbit anterior despre pericolul falsei inteligenţe şi cum această dezvoltare a tehnologiei smart poate pune capăt umanităţii, scrie publicaţia Express.

Acum, directorul Tesla spune că lumea ar putea să se trezească într-un război mondial nuclear, cu mult mai grav decât orice s-a întâmplat până acum.

Musk este de părere că al Treilea Război Mondial i-ar putea strica planurile de conduce o misiune cu echipaj uman pe Marte în următorii 15 ani.

Omul de afaceri a povestit pentru revista GQ: "Ştii, în 1012 spuneau că va veni o nouă eră de pace şi prosperitate, spuneau că e o eră de aur, că se termină războiul. Şi apoi a venit Primul Război Mondial, urmat de al Doilea şi de Războiul Rece. Aşa că eu cred că trebuie să înţelegem că există o anumită posibilitate ca al Treilea Război Mondial să izbucnească, şi dacă se întâmplă asta, va fi mult mai rău decât orice s-a întâmplat până acum. Să zicem doar că se folosesc arme nucleare. Adică, ar putea fi o mare mişcare socială care este anti-tehnologie. Mai este şi o creştere a extremismului religios. Vreau să spun, ISIS creşte?", a explicat miliardarul.