Evenimentul Zilei > Sport > Autoritățile au dezvăluit unde a fost bătut fotbalistul Mihai Constantinescu
Autoritățile au dezvăluit unde a fost bătut fotbalistul Mihai Constantinescu

Autoritățile au dezvăluit unde a fost bătut fotbalistul Mihai Constantinescu

Mihai Constantinescu a fost victima unui scandal din cartierul 9 Mai. Fotbalistul de la Petrolul a scăpat din altercație cu câteva lovituri bune.

Mihai Constantinescu a fost victima unui scandal din cartierul 9 Mai. Fotbalistul de la Petrolul a scăpat din altercație cu câteva lovituri bune.

Înițial, tatăl fotbalistului a declarat că Mihai Constantinescu a fost atacat pe stradă de mai mulți tineri, dar se pare că s-a întâmplat total diferit.

Alături de Mihai s-au mai aflat alţi doi jucători de la Petrolul, Mario Bratu şi Cristian Lixandru, care ar fi fugit. Iar Gabriel Constantinescu, tatăl fotbalistului care a ajuns la spital pentru a i se pune 4 copci la arcadă, a afirmat că jucătorii ar fi fost atacaţi din senin.

Mihai Constantinescu a fost bătut

Numai că din comunicatul Poliţiei reiese cu totul altceva. Reală este agresiunea asupra lui Mihai, însă jucătorul se afla într-un loc în care nu avea ce să caute un fotbalist: la o casă de pariuri!

Conform datelor furnizate de poliţişti, victima şi agresorul ar fi avut un conflic verbal în incinta casei de pariuri, iar Mihai Constantinescu a fost lovit afară, după care Constantinescu a sunat la 112.

Comunicat IJP Prahova

”La data de 20 februarie a.c., în jurul orei 19:30, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că un tânăr în vârstă de 18 ani ar fi fost agresat de către o persoană cunoscută, în timp se afla în faţa unei case de pariuri, pe strada Aleea Stânişoarei din Ploieşti.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, respectiv un ploieştean în vârstă de 15 ani, stabilindu-se totodată că cei doi ar fi avut anterior, un conflict verbal, în incinta casei de pariuri sportive.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj al ambulanţei care a acordat îngrijiri medicale victimei, aceasta fiind transportată la spital, fără a rămâne însă internată.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, cercetările fiind continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti”, se spune în comunicatul Poliţiei.

Ce a declarat tatăl fotbalistului

„L-au atacat în spate la Profi, în cartier, 10-12 inși. L-au luat pe nepregătite. I-au spart arcada. Nu i-au luat nimic din buzunar, cel puțin așa zice copilul. Am înțeles că Poliția a reținut doi inși. Bine că nu a fost mai grav, eu m-am gândit la ce e mai rău. I-au dat niște palme, după care a venit unul din spate și i-a dat un pumn, i-a spart arcada.

Copilul nu-i cunoaște, nu i-a mai văzut niciodată. Am înțeles că erau tineri, dar erau 10-12, era grup organizat. Să nu fie puși de cineva. Ceilalți colegi care erau cu el nu au luat bătaie deloc, numai el a luat. Ei au fugit.

Acum se fac cercetări. Ori au fost trimişi de cineva, nu stiu ce să zic. Bine că nu s-a întâmplat ceva mai grav. A fost un grup organizat. A fost treabă de jumătate de oră. S-a întâmplat rapid.

A ieşit din curte de aici şi s-a întâmplat într-o jumătate de oră. Era un grup organizat”, a declarat Gabriel Constantinescu, tatăl lui Mihai