Evenimentul Zilei > Social > Autostrada Ploiești – Buzău este gata. O poți vedea doar aici. Video
Autostrada Ploiești – Buzău este gata. O poți vedea doar aici. Video

Autostrada Ploiești – Buzău este gata. O poți vedea doar aici. Video

Autostrada Ploiești - Buzău este gata. Cu aceasta s-au lădat pe Facebook reprezentanții Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere. Din păcate nu este vorba despre o autostradă fizică, ci doar de macheta virtuală a viitoarei șosele de mare viteză. 

 

Autostrada Ploiești – Buzău este gata. Cu aceasta s-au lădat pe Facebook reprezentanții Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere. Din păcate nu este vorba despre o autostradă fizică, ci doar de macheta virtuală a viitoarei șosele de mare viteză.

Autostrada Ploiești – Buzău este gata.. Cu ajutorul machetei, vor fi luate deciziile finale privind realizarea proiectului

„Prestatorul a realizat modelarea interactivă 3D pentru Autostrada Ploieşti – Buzău. Aceasta are ca scop prezentarea şi vizualizarea soluţiilor proiectate precum şi asigurarea unui nivel ridicat al preciziei privind suprafaţa de teren necesară a fi expropriată, lucrările de artă proiectate, precum şi soluţiile de consolidare necesare. În unele cazuri modelarea 3D poate conduce la clarificarea constructibilităţii soluţiilor propuse, iar aceasta va fi utilizată în cadrul etapei de avizare a documentaţiei aferente Studiului de Fezabilitate pentru Autostrada Ploieşti – Buzău”, au anunţat reprezentanţii CNAIR.

Autostrada Ploieşti-Buzău va avea aproximativ 63 de kilometri. Conform planului, lucrarea ar putea fi deschisă la mijlocul acestui an şi acest tronson ar trebui finalizat până în 2024. Şoseaua va fi un sector din viitoarea autostradă A7, Ploieşti-Paşcani-Siret, care va lega Capitala de Moldova, scrie Europa FM.