Evenimentul Zilei > Social > Aurel Pădureanu nu vrea să audă de restricții. „Cornelia mea nu pleacă într-un sac!”
Aurel Pădureanu nu vrea să audă de restricții. „Cornelia mea nu pleacă într-un sac!”

Aurel Pădureanu nu vrea să audă de restricții. „Cornelia mea nu pleacă într-un sac!”

Partenerul de viață al Corneliei Catanga este în stare de șoc după ce a fost anunțat că artista a încetat din viață.

Cornelia Catanga a murit în urma unor complicații apărute de la infectarea cu COVID-19.

Aurel Pădureanu trece prin momente grele după ce femeia cu care a împărțit ultimii treizeci de ani din viață a murit. Acesta a declarat că moartea cântăreței nu a fost cauzată de COVID-19.

În prezent, trupul neînsuflețit al Corneliei Catanga se află la morga Spitalului Universitar din Capitală, loc unde artista a decedat. Trupul urmează să fie luat de către familie, respectând regulile impuse de autorități în cazul decesului provocat de COVID-19.

Aurel Pădureanu vrea înmormântare tradițională

Potrivit surselor, Aurel Pădureanu nu are de gând să respecte regulile impuse de autorități în cazul înmormântării, dorindu-și ca toți cei care i-au ascultat muzica Corneliei Catanga sa fie alături de ea pe ultimul drum.

“Mă omor în fața spitalului! Cornelia mea nu pleacă într-un sac! Ea trebuie să fie văzută, pupată de cei care au iubit-o”, a declarat Aurel Pădureanu.

Au tratat virusul acasă

Moartea Corneliei Catanga a fost anunțată, azi dimineață, de jurnalista Mara Bănică, iar primele informații scot la iveală o realitate dureroasă. Artista și soțul ei au refuzat să se testeze pentru COVID-19 și , după mai multe zile în care s-au tratat acasă, cântăreața a ajuns în stare critică la Spitalul Universitar din Capitală. Medicii au încercat să o intubeze, în zadar. Starea Corneliei Catanga era atât de gravă, încât artista a murit în doar câteva ore, în urma unui stop cardio-respirator.