AUR face racolări. George Simion a bătut palma cu două partide mici

AUR face racolări. George Simion a bătut palma cu două partide mici Noi partide se alătură AUR. Sursa foto: Razvan Valcaneantu/EVZ

AUR, la fel ca celelalte partide, se pregătește pentru anul electoral 2024. În acest context, liderul George Simion a reușit să atragă în Alianță alte două partide.

AUR a atras în rândurile sale două noi formațiuni politice. E vorba despre Alianța Renașterea Națională și RoSat – Partidul Satul Românesc.

Într-o conferință de presă, George Simion a dezvăluit că și Gheorghe Piperea își exprimă susținerea prin semnarea adeziunii la AUR.

AUR se pregătește de alegeri

George Simion a evidențiat relevanța acestei mișcări în întărirea opoziției și în pregătirea pentru alegerile parlamentare și prezidențiale din 2024.

Ne puteți urmări și pe Google News

A subliniat imperativul opoziției de a contracara influența Blocului Democratic PSD–PNL.

„Astăzi, la conferința de presă, anunțăm noi intrări în Alianța AUR. Dacă săptămâna trecută îl primeam cu drag alături de noi pe al patrulea partid din Alianța AUR, Forța Identității Naționale, astăzi vom anunța încă două partide care se alătură polului suveranist, alte două partide care vin alături de noi. Și veți avea surprize săptămâna viitoare când încă două partide intră în Alianța AUR.

Astăzi, cu mare bucurie îi voi prezenta pe cei de la Alianța Renașterea Națională și RoSat – Partidul Satului Românesc. Mai vin colegi alături de noi. Săptămâna trecută am fost la Brașov.

S-a alăturat grupului unionist, grupului pentru unirea românilor și partidului AUR, doamna Ana Loredana Predescu, deputat de Brașov. Totodată, alături de noi, pe lângă parlamentari, pe lângă partide, vin și personalități ale vieții publice din România, oameni care nu au mai făcut parte dintr-un partid politic”, se arată într-un comunicat transmis.

Partidul înglobează, în plus față de noile adiții, partidele Forța Identității Naționale, Alianța Național Țărănistă și Partidul Republican.

În contextul acestor noi schimbări, George Simion a asigurat membrii mai vechi ai AUR că aceste schimbări nu le vor afecta statutul.

Ana Predescu, deputat PUSL ales din partea PSD, înscrisă în partid

Recent, Ana Predescu, parlamentar ales din partea PSD, a aderat la AUR, conform anunțului făcut de liderul acestei formațiuni, George Simion.

Din ce în ce mai mulți oameni valoroși, capabili, alături de care vreau să reconstruiesc România se alătură AUR.

Îmi face o deosebită plăcere să o anunț ca pe colegă a mea, nu doar în Camera Deputaților, ci și colegă de partid, și persoană care va juca un rol cheie în județul Brașov, în tot ce înseamnă regiunea din centrul țării și în politicile de educație ale AUR, pe doamna deputat Ana Predescu”, a spus George Simion, în debutul conferinței de presă organizată la Brașov.

AUR

AUR, ședință organizatorică la Brașov. Sursa foto: George Simion/ AUR

Potrivit acestuia, mai vrea să aducă în partid trei sau patru figuri importante în societatea din Brașov și speră doar că cei doriți vor accepta propunerea.

George Simion, convins că AUR va câștiga alegerile parlamentare

George Simion a transmis convingerea că împreună vor câștiga alegerile europarlamentare și celelalte etape ale scrutinurilor. Noile veniri în partid consolidează acest obiectiv.

Sunt tare bucuros, de exemplu, că vin parlamentari pe care îi știu, au lucrat, s-au bătut cu propriile partide pentru dreptate și cauzele noastre comune și vin acum, când noi suntem în opoziție.

Doamna Ana Predescu e un astfel de caz. Nu a așteptat să vină cu o lună înainte. Ne-a semnat cererea de neconstituționalitate pe chestiunea cu SRI-ul care nu trebuie să fie organ de anchetă penală”, a mai spus George Simion.