Tribunalul Dâmbovița a suspendat recent executarea hotărârii prin care a fost dispusă demolarea Cathedral Plaza, până când se vor clarifica obligațiile ce revin Primăriei Capitalei şi până la finalizarea procedurilor de reautorizare a clădirii, susţine proprietarul acesteia, Millennium Building Development. Aşadar, până la soluționarea litigiului, complexul de 19 etaje rămâne în picioare, însă, imobilul se scorojeşte de pe o zi, pe alta, în ciuda faptului că niciun corporatist nu i-a călcat până acum pragul.

Păzită noaptea cu lanterna

Imaginea dezolantă din fața colosului de lângă „Sfântul Iosif” îți dă fiori și te trimite cu gândul la un film american în care omenirea este afectată de o catastrofă de proporții. Dalele de la intrarea în complexul au început deja să „sară” iar gropile din pavajul ce imită marmura şi-au făcut apariţia, semn că celebrul „Dorel” a trecut şi pe acolo.


FOTO: Deși demolarea a fost suspendată temporar, clădirea începe să se ruineze FOTOGRAFII: RĂZVAN VĂLCĂNEANȚUSecuritatea clădirii este asigurată, zi și noapte, de un bodyguard dotat cu tot ceea ce este necesar, dar mai ales cu… lanternă!