Imaginile confirmă afirmațiile lui Elvis Pian, fratele lui Emi Pian, potrivit căruia, în noaptea de 8 spre 9 august  s-a întâlnit cu şeful Poliţiei Române, Liviu Vasilescu, cu şeful Poliţiei Sector 5, Cătălin Păştin, şi cu şeful Poliţiei Capitalei, Bogdan Berechet. Înregistrările care confirmă faptul că polițiștii și interlopii s-au întâlnit au fost surprinse de camerele de luat vederi din zona Bisericii Cuvioasa Parascheva din Rahova.

Pe imagini se vede cum în data de 8 august, la ora 22:30 o Dacie Duster de culoare albp, cu însemnele Poliției Române, oprește în zonă, iar din mașină coboară un bărbat, de pe locul șoferului. Alţi trei bărbaţi, îmbrăcați în uniforme de Poliţie, se observă, în plan îndepărtat, așteptând.

O jumătate de oră mai târziu, la 23:11:56, o altă cameră de supraveghere, amplasată cu vedere la intersecţie, surprinde momentul în care sosește un autoturism BMW negru în care se află membrii familiei Duduianu. După aproximativ o oră, la 23:56:34 apare o a doua maşină neagră, tip break, care parchează lângă BMW, pe aceeaşi stradă.

În imaginile filmate de camera amplasată în intersecție apar, din colțul din dreapta și polițiștii în uniformă.

La data întâlnirii, trupul lui Emi Pian era depus de trei zile la locuința sa, din Cartierul Rahova, iar polițiștii încercau să-i convingă pe interlopi să-l mute în Biserica „Cuvioasa Parascheva”, în zona căreia a avut loc și întrevederea. Conform legislației în vigoare, trupul defunctului nu poate fi privegheat la domiciliu ci într-o casă mortuară, amenajată special, conform Romania TV.

În plus, polițiștii au evitat să-i sancționeze pe Duduieni, deși persoanele care participau la priveghiul lui Emi Pian nu respectau reglementările impuse de autorități pentru restrângerea pandemiei de coronavirus.

Totul se petrecea în condițiile în care spiritele erau destul de încinse și oricând putea izbucni un conflict între clanuri, după ce șeful Duduienilor a fost omorât într-o confruntare în stradă.

Vela înființează Poliția Animalelor. Agenții pot acționa fără mandat, la nevoie

Scandal în lumea instanțelor. Un procuror pune pe jar avocații din toată țara