Evenimentul Zilei > Monden > Atitudine de interlop. Ce le-a făcut What’s Up polițiștilor
Atitudine de interlop. Ce le-a făcut What’s Up polițiștilor

Atitudine de interlop. Ce le-a făcut What’s Up polițiștilor

Luni seara, artistul What’s Up a fost luat ridicat de polițiști, pentru că ar fi devenit violent cu iubita lui. De aici s-a ajuns la un adevarat război cu oamenii legii, în urma căruia cântărețul s-a ales cu un dosar de ultraj. 

 

Că nu a cooperat cu polițiști este una, dar What’s Up a avut un comportament mai degrabă sălbatic. Potrivit Spynews.ro, cântărețul a avut un limbaj foarte colorat cu oamenii legii, pe care i-a amenințat: „Vă rup picioarele! Vin cu băieții și vă bat de vă sparg!”

De parcă amenințările nu au ar fi fost fost de ajuns, artistul a trecut și la fapte. Atunci când polițiștii l-au pus la pământ, cântărețul și-a înfipt dinții în piciorul unuia dintre ei. A mușcat un polițist de picior!

Atunci când au fost chemați să intervină, polițiștii habar n-aveau că era vorba despre nimeni altul decât celebrul cântăreț.

Odată ajunși în scara blocului, au dat nas în nas cu What’s Up, care a trecut lejer pe lângă oamenii legii. Când s-au întâlnit cu iubita lui, aceasta i-a informat că „inculpatul” tocmai a trecut pe lângă ei și că despre el era vorba. Ce a urmat? Ei bine, polițiștii au făcut stânga împrejur și s-au dus pe urmele artistului, care s-a urcat frumos pe trotinetă, susținând că nu vrea să stea de vorbă cu „organele”.

Și s-a pus pe fugă – cu trotineta. Polițiștii l-au oprit la un moment dat, evident, moment când s-a dezlănțuit toată harababura. Astfel, What’s Up a fost dus la secție în cătușe

Un adevărat scandal a izbucnit luni seară, atunci când Alice, iubita cântărețului, a sunat la 112. Între cei doi a avut un conflict, în urma căruia What’s Up ar fi devenit violent. Speriată, violonista a cerut ajutorul oamenilor legii, care s-au deplasat la locuința tinerei.

Lucrurile au continuat să degenereze, iar artistul a devenit recalcitrant cu polițiștii, care l-au încătușat și l-au dus la audieri. De la secție a plecat după câteva ore, culmea, cu iubita de mână.

Pentru faptele sale, What’s Up s-a ales cu un dosar de ultraj și a fost pus sub control judiciar. Așadar, conform legii, artistul va fi nevoit să meargă lunar la Poliție, pentru a semna, dovada că nu fuge de răspunderea penală. În caz contrar, va ajunge după gratii.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.