Evenimentul Zilei > Vremea > ATENȚIONARE ANM: Vremea se schimbă RADICAL: Ploi, vânt puternic și ninsori aproape în toată țara
ATENȚIONARE ANM: Vremea se schimbă RADICAL: Ploi, vânt puternic și ninsori aproape în toată țara

ATENȚIONARE ANM: Vremea se schimbă RADICAL: Ploi, vânt puternic și ninsori aproape în toată țara

Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare de ploi, vânt puternic și ninsori la munte, valabilă în toate regiunile țării, de vineri de la ora 13:00, până duminică, la ora 22:00.

ATENȚIONARE ANM. Potrivit meteorologilor, în intervalul menționat, în sudul, estul și centrul țării temporar va ploua și se vor cumula cantități de apă de 15 — 20 l/mp și izolat, mai ales în zona montană, de 25 — 30 l/mp.

ATENȚIONARE ANM. La munte, la început vor fi precipitații mixte, iar începând de sâmbătă (11 martie) vor predomina ninsorile, se va depune strat nou de zăpadă, iar vântul va avea intensificări mai ales pe creste, cu rafale de peste 60 — 70 km/h, spulberând zăpada.

ATENȚIONARE ANM. Intensificări temporare ale vântului vor fi și în regiunile estice și sud-estice, cu viteze de 50 — 55 km/h, iar în estul Transilvaniei, precum și în vestul și nordul Moldovei, duminică (12 martie) vor fi precipitații mixte.

În funcție de evoluția meteorologică, ANM va actualiza această informare.

Sursa Agepres