Prognoza meteo pentru luni, 23 septembrie.

În vestul, nord-vestul şi centrul ţãrii, se anunță cer mai mult noros, iar valorile termice vor marca o scãdere pe timpul zilei. În restul țării, temperaturi comparabile cu cele de azi, iar cerul va prezenta ușoare înnorări în zona deluroasã din sud, cu extinderea ariei de nebulozitate şi în est mai spre seară.

Ziua va ploua în Banat, Crişana, local în Transilvania şi pe arii restrânse în Maramureş şi zona Subcarpaţilor Getici, iar şi noaptea ploile vor cuprinde treptat și Oltenia şi cea mai mare parte a Munteniei. Cantități moderate vor fi în special în sud-vest, unde pe spaţii restrânse se vor înregistra peste 15 l/mp.

Maxima zilei se va încadra între 14 și 16 grade în Crişana şi vestul Transilvaniei şi 27 de grade în sudul României.

Prognoza meteo pentru marți, 24 septembrie.

Cer mai mult noros în jumãtatea de sud a ţãrii, unde va ploua pe arii extinse, iar temperaturile vor fi sub cele normale. În celelalte regiuni, înnorãrile vor fi temporare, iar ploile, doar pe spaţii restrânse.

Noaptea va ploua local în sudul şi în vestul țării, cu averse și câteva descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri izolate, trecãtoare. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 şi 24 de grade, iar cele minime între 7 şi 17 grade.

Prognoza meteo pentru miercuri, 25 septembrie.

Surprizele neplăcute trec, iar valorile termice revin la cele normale pentru aceastã perioadă. Cerul va avea înnorãri şi va ploua temporar în mare parte a ţãrii, cu vânt slab şi moderat.

Temperaturile maxime se vor încadra între 16 şi 23 de grade.