Evenimentul Zilei > Social > ATENȚIE, ȘOFERI! Un pod IMPORTANT peste Dunăre se ÎNCHIDE
ATENȚIE, ȘOFERI! Un pod IMPORTANT peste Dunăre se ÎNCHIDE

ATENȚIE, ȘOFERI! Un pod IMPORTANT peste Dunăre se ÎNCHIDE

Un anunț important pentru șoferi. Un pod important peste Dunăre se închide pentru reparații. Vestea a fost transmisă de Poliția de Frontieră care precizează și rutele ocolitoare de circulație.

Poliția de Frontieră Română a transmis o atenționare pentru șoferi. Circulația pe podul Calafat – Vidin va fi întreruptă, pentru lucrări de întreținere și reparație, timp de două zile.

Mai exact, societatea comună româno-bulgară Danube Bridge Vidin Calafat ad Bulgaria, care se ocupă de administrarea podului Calafat – Vidin a informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu cu privire la faptul că lucrările vor fi efectuate în zilele de 28 și 30 martie 2017, între orele 13.00- 14.00.

În acest interval orar, Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu recomandă participanţilor la trafic să folosească celelalte puncte de frontieră din apropiere, astfel:

pe raza jud. Dolj (granița cu Bulgaria) – P.T.F. Bechet – Orjahovo;

pe raza jud. Mehedinți (granița cu Serbia) – P.T.F. Porțile de Fier II

Totodată, la reluarea circulaţiei pe pod, conducerea Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu anunță că va dispune toate măsurile aflate în competenţă pentru asigurarea unui control eficient şi operativ menţinând contactul permanent cu autorităţile de frontieră bulgare în acest sens.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: