În urma înfrângerii din „Cetatea Eternă, Ilie Dumitrescu și Gabi Balint au arătat cu degetul către Dică. „După ce nu îţi iese pressingul, toate acţiunile vin pe fundaşi. Atunci eşti foarte expus. Mijlocaşii noştri din centru au fost rapid eliminaţi. Poate aveam şansă cu un alt sistem defensiv, dar nu ai cum să-ţi dai seama ce a fost ideal. Nici mutările care le-a făcut… Filip are tehnică bună, dar nu are tonus şi continuitate. Dacă era Pintilii se schimbau datele echipei. Când faci pressing eşti expus şi adversarul poate să creeze dezechilibru", a spus Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

„Am văzut jucători nepunticioşi, naivi fricoşi. S-a greşit, ne-am dus să facem pressing în terenul advers. Am lăţit mult compartimentele. Jucătorii parcă nu au crezut în calificare. Am zis că dăm gol, e greu să luăm trei. Cel mai bun lucru după meciul acesta este să mergem la culcare", a afirmat şi Gabi Balint.

Mai mult, FCSB abifat a doua înfrângere cu 5-1 în cadrul unui joc oficial european, după cea de anul trecut, din meciul decisiv pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor, cu Sporting Lisabona.