Evenimentul Zilei > Actualitate > Atacată în continuare DE VIRUS? DECIZIE NEAŞTEPTATĂ a cântăreţei Celine Dion
Atacată în continuare DE VIRUS? DECIZIE NEAŞTEPTATĂ a cântăreţei Celine Dion

Atacată în continuare DE VIRUS? DECIZIE NEAŞTEPTATĂ a cântăreţei Celine Dion

Cântăreaţa canadiană Céline Dion a anunţat marţi, prin intermediul unui comunicat publicat pe pagina ei de Facebook, că şi-a suspendat toate activităţile profesionale, anulând inclusiv turneul din Asia şi concertele din Las Vegas, după cum a precizat AFP.

“După ce a reflectat foarte serios, Céline Dion a luat decizia de a amâna pe o perioadă nedeterminată toate activităţile ei profesionale, cu scopul de a se concentra 100% asupra stării de sănătate a soţului ei şi a familiei sale”, se afirmă în acel comunicat, care reaminteşte faptul că soţul cântăreţei, René Angelil, în vârstă de 72 de ani, a fost operat de o tumoare canceroasă în decembrie 2013.

Este esenţial

Cântăreaţa spune că doreşte să îşi concentreze “întreaga energie şi forţă pe vindecarea soţului” ei, scrie mediafax.ro.
“Este esenţial pentru mine să dedic tot timpul meu lui René şi copiilor noştri”, a adăugat artista, prezentând scuze fanilor ei “pentru inconvenientele” pe care le-a cauzat. De altfel, artista spune că nu este nici ea “vindecată pe deplin” de un virus “care provoacă inflamarea muşchilor adiacenţi coardelor vocale şi care (o) împiedică să urce pe scenă de pe 29 iulie”.

Din toate aceste motive, Céline Dion spune că şi-a anulat “până la noi ordine” toate spectacolele programate la Caesars Palace din Las Vegas şi turneul ei din Asia, care urma să aibă loc în această toamnă.