Evenimentul Zilei > Actualitate > Atac sângeros în județul Ilfov. Și-a înjunghiat fosta soție, fosta soacră și apoi s-a sinucis
Atac sângeros în județul Ilfov. Și-a înjunghiat fosta soție, fosta soacră și apoi s-a sinucis

Atac sângeros în județul Ilfov. Și-a înjunghiat fosta soție, fosta soacră și apoi s-a sinucis

Un bărbat din comuna Grădiştea, judeţul Ilfov, şi-a înjunghiat, duminică după-amiază fosta soţie şi fosta soacră, iar apoi s-a sinucis. Anchetatorii spun că  faptele au fost săvârșite în urma unui atac planificat.

Atacul sângeros a avut loc duminică, în casa fostei soţii a criminalului, din comuna Grădiştea, judeţul Ilfov.

Criminalul, în vârstă de 56 de ani, înarmat cu un cuţit, şi care avea un ordin de protecţie emis pe numele său din partea fostei soţii, a intrat cu forţa în casa femeii şi a înjunghiat-o. După ce a lovit-o de mai multe ori cu cuţitul, bărbatul a înjunghiat-o şi pe fosta sa soacră, de mai multe ori, ai apoi s-a înjunghiat și pe el.

Vecinii, care au auzit scandalul, au sunat la numărul unic de urgenţă 112.

La faţa locului au ajuns, în scurt timp, echipaje de Poliţie, dar şi de la SMURD şi de la Ambulanţă. Din nefericire, fosta soacră a bărbatului a murit pe loc în urma loviturilor.

Fosta soţie a bărbatului a fost găsită în viaţă, însă în stare gravă, şi a fost transportată de urgenţă la spital.

De asemenea, atacatorul a fost găsit mort, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l resuscita.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs atacul sângeros din Grădiştea, judeţul Ilfov.

Două femei din județul Harghita s-au înjunghiat în paiața agroalimentară

Poliţiştii şi jandarmii harghiteni au intervenit, duminică la prânz, pentru aplanarea unui scandal izbucnit în zona Pieţei Agroalimentare din municipiul Topliţa, județul Harghita. Mai multe persoane s-au bătut, iar două femei chiar s-au înjunghiat în timpul altercației.

Poliţiştii au stabilit că unii dintre scandalagii erau veniţi din judeţul Neamţ.

11 dintre persoanele care au participat la scandal au fost imobilizate şi conduse la sediul Poliţiei pentru audieri.

Biroul de Presă al IPJ Harghita a informat că evenimentul a fost anunţat prin 112 şi, ţinând cont de numărul sesizat al participanţilor, la faţa locului s-a deplasat o echipă operativă complexă din cadrul IPJ, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi al echipajelor Inspectoratului de Jandarmi Judeţean.

Din primele date furnizate de oamenii legii,  „mai multe persoane din judeţul Neamţ s-au deplasat în municipiul harghitean Topliţa, unde, pe fondul unor neînţelegeri anterioare ce urmează să fie clarificate, două femei s-ar fi înţepat cu un cuţit reciproc, iar ceilalţi participanţi şi-au aplicat lovituri unii altora”.

De asemenea, în timpul scandalului au fost avariate patru autoturisme.

În cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere.

Cercetările sunt continuate, sub coordonarea procurorului de caz, în vederea identificării tuturor persoanelor posibil implicate şi dispunerii măsurilor legale ce se impun, relateaza Agerpres.