Update. Ionuţ Alexandru Busa, tânărul căutat de poliţişti şi mascaţi după ce a omorât-o pe Andreea, iubita sa, sub ochii fetiţei ei, într-o casă din cartierul Militari din Bucureşti, a fost găsit mort, în casa sa.

Mascaţii porniţi în căutarea criminalului, ce părea a fi înarmat cu un cuţit, au mers la el acasă şi l-au găsit fără viaţă.

Bărbatul şi-a pus capăt zilelor înainte de a fi prins, iar medicii chemaţi nu au mai putut face nimic pentru a-l resuscita.

Update. Tânăra de 23 de ani a murit, medicii nu au reușit să o salveze, în ciuda eforturilor depuse. S-a încercat resuscitarea victimei chiar la locul unde s-a petrecut tragedia. Aici au ajuns, pe lângă echipajul medical și polițiști din cadrul Secției 21 Poliție a Capitalei.

Polițiștii au plecat pe urmele criminalului și l-au descoperit mort, în propria locuință

Ionuț Alexandru Busa este bărbatul care i-a pus pe jar pe polițiști după ce și-a înjunghiat iubit, marți. El a fost căutat de oamenii legii, polițiști și mascați, care au mers la bărbatul respectiv, acasă. În imobil, el a fost descoperit mort. Foarte probabil, criminalul și-a pus capăt zilelor după ce a înțeles gravitatea faptei pe care a o comisese cu câteva zeci de minute mai devreme. Tragedia a debutat cu o ceartă violentă între cei doi.

O tânără în vârstă de 23 de ani a fost înjunghiată, astăzi, după ora prânzului, în București. Cel care a comis acest act este iubitul femeii, care, din primele informații este recidivist, pentru că a avut mai multe probleme cu legea. Evenimentul tragic s-a petrecut în cartierul Militari, iar la scena înfiorătoare a asistat și fata victimei.

Victima a fost atacată cu bestialitate și nu a mai putut fi salvată de echipajul medical care a ajuns la locul scandalului

Victima prezenta multiple plăgi în zona toracelui, avea bărbia tăiata și avea plăgi și la nivelul capului. Aceasta se află în stop cardiorespirator, iar medicii o resuscitează, în încercarea de a-i salva viața. Agresorul este căutat de polițiștii bucureșteni și este alertă în Capitală, pentru că bărbatul se plimba în voie pe stradă și era foarte posibil să aibă încă, asupra sa, cuțitul cu care și-a înjunghiat iubita, conform Antena 3.

Cercetările sunt efectuate de procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București și polițiști ai Serviciului Omoruri, în vederea stabilirii situației de fapt.