Evenimentul Zilei > Sport > Gafă clasică făcută de o agenție de presă. După primul meci de pe Arena Națională, Bucureștiul a fost confundat cu Budapesta
Gafă clasică făcută de o agenție de presă. După primul meci de pe Arena Națională, Bucureștiul a fost confundat cu Budapesta

Gafă clasică făcută de o agenție de presă. După primul meci de pe Arena Națională, Bucureștiul a fost confundat cu Budapesta

O agenție de presă a confundat Bucureștiul cu Budapesta, după prima partidă jucată la Euro 2020 pe „Arena Națională” - Austria - Macedonia de Nord (3-1).

Gafă făcută de o agenție de știri după meciul Austria – Macedonia de Nord (scor 3-1), găzduit de București, pe „Arena Națională”, în cadrul Campionatului European din 2020. Iranienii de la „Tasnim” au scris că partida a fost găzduită de Budapesta. „Într-o partidă jucată, la Bucureşti, în Ungaria, şi încheiată cu scorul de 3-1”, au scris jurnaliștii iranieni, conform „Adevărul”.

Bucureștiul a fost confundat din nou cu Budapesta, după primul meci de la Euro 2020, de pe „Arena Națională”

Partida dintre Austria și Macedonia s-a jucat în condiții bune, din punct de vedere al gazonului. Au fost mari emoții, sâmbătă, după ce o ploaie torențială a făcut impracticabilă suprafața de joc de pe cel mai mare stadion al României. Și i-a obligat pe austrieci să-și anuleze antrenamentul oficial, care ar fi trebuit să însemne și acomodarea cu „Arena Națională”.

Toată lumea s-a întrebat de ce nu a fost tras acoperișul stadionului, pentru a proteja gazonul de cantitatea de apă revărsată de ploaia torențială. Reprezentanții Federației Românde de Fotbal (FRF) au explicat că UEFA nu a permis acest lucru. Și asta pentru a crea condiții egale pentru toate echipele naționale (24) care participă la acest Campionat European. Pentru că sunt și arene care nu sunt prevăzute cu acoperiș.

Gazon foarte bun pe cel mai mare stadion din România

„Am văzut opinii critice că nu am tras acoperișul, e o altă decizie a UEFA care e de când s-a conturat EURO 2020 de a nu se folosi niciun acoperiș pe niciuna dintre arene la EURO.

Nu toate arenele au acoperiș. Mi se pare că doar vreo șapte și s-a hotărât pentru condiții egale să se joace în mediu natural. Se va juca cu ploaie dacă e ploaie”, explica, pe această temă, Răzvan Mitroi, managerul de comunicare al Federației Române de Fotbal.

Reprezentanții PMB au declarat, pentru Digi24, că apa care s-a strâns pe stadion s-a scurs în scurt timp după ce s-a oprit ploaia, nefiind nevoie de tunurile de uscare.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: