Evenimentul Zilei > Sport > FCSB renunţă la „Arena Naţională”! Derby-ul cu Craiova se va juca la Giurgiu
FCSB renunţă la „Arena Naţională”! Derby-ul cu Craiova se va juca la Giurgiu

FCSB renunţă la „Arena Naţională”! Derby-ul cu Craiova se va juca la Giurgiu

Roş - albaştrii au decis să schimbe, în ultimul moment, locul de disputare a importantei confruntări cu Universitatea Craiova. Cu doar două zile înainte de vizita oltenilor, şefii lui FCSB au anunţat că acest derby nu va mai fi găzduit de „Arena Naţională” din Bucureşti.

Gigi Becali şi conducerea noului lider din Liga I au optat pentru mutarea meciului cu Craiova pe micuţul, dar cochetul stadion din Giurgiu, „Marin Anastasovici”. Această decizie de ultimă oră a fost cauzată de apariţia unor probleme tehnice la fosta arenă „Lia Manoliu”. 

FCSB anunţă că partida cu Universitatea Craiova, de duminică seara, se va disputa la Giurgiu, pe stadionul Marin Anastasovici” au confirmat şefii trupei din bulevardul Ghencea, pe site-ul oficial al FCSB-ului.  

Defecţiuni la „Arena Naţională”

Chiar dacă au refuzat să ofere mai multe detalii, cei din conducerea formaţiei pregătite de tehnicianul Toni Petrea pun această modificare pe seama unor defecţiuni depistate la „Arena Naţională”, după cele două partide disputate de reprezentativa tricoloră, în preliminariile Campionatului Mondial din 2022. În decurs de doar patru zile, fostul stadion „Lia Manoliu” a găzduit întâlnirile cu Macedonia de Nord şi Germania.

„Această decizie a fost luată în urma unor probleme tehnice apărute la Arena Naţională, care au făcut imposibilă disputarea partidei pe cel mai mare stadion din România” au fost singurele explicaţii publice transmise de responsabilii echipei bucureştene. 

Ivan promite să marcheze în poarta FCSB-ului

În ciuda acestei schimbări, oltenii vin plini de încredere la Giurgiu. Atacantul Andrei Ivan îi ameninţă pe roş – albaştri şi promite că va marca golul victoriei în confruntarea cu gruparea patronată de Gigi Becali. „Am fost accidentat, dar m-am recuperat după patru luni şi mă simt foarte bine acum. Cred că voi marca golul decisiv” debordează de optimism vârful în vârstă de 24 de ani. 

Ivan, care a mai trecut, de-a lungul carierei sale, şi pe la austriecii de la Rapid Viena şi ruşii de la Krasnodar, ştie că întâlnirea cu FCSB nu va fi deloc una simplă. Jucătorul de aproape 1,90 metri are, cu toate acestea, speranţe că „juveţii” pot pleca cu toate cele trei puncte din deplasarea de la Giurgiu.

„Va fi un meci foarte greu pentru noi. Practic, începem play-off-ul încă de duminica aceasta şi trebuie să mergem acolo cu gândul să câştigăm. E important să învingem şi să ajungem cât mai sus în clasament” şi-a încheiat discursul Andrei Ivan, care a bifat, până acum, şapte prezenţa în naţionala mare a României.