Pasagerii care așteptau în stația Concepcion din orașul Sao Paolo, Brazilia au reușit să îl oprească pe atacator, care era îmbrăcat în alb, așa cum se poate vedea din imaginile surprinse de sistemul de supraveghere video, conform The Sun. Victima se află la spital.

Detectivii au declarat că bărbatul ar suferi de probleme psihice și „ar fi împins prima persoană care i-ar fi ieșit în cale”.

„Femeia a supraviețuit pentru că a căzut în golul care separa șinele și nu a fost afectată de curentul electric care trecea prin ele. A căzut în fața trenului, dar nu a fost lovită, chiar dacă acesta a trecut exact peste locul unde era ea întinsă. Victima a fost salvată și trimisă la Spitalul Dr. Arthur Ribeiro Saboya, unde este ținută sub observație. Femeia se află încă în stare de șoc”, a declarat un purtător de cuvânt al Sao Paolo Metro, întreprinderea care se ocupă de transportul subteran al orașului brazilian. Acesta a mai spus că viteza redusă a metroului a a ajutat la evitarea unui sfârșit tragic pentru victimă.

Atacatorul a fost reținut și este chestionat de anchetatori la secția locală de poliție.

 

Sursă video: DAILY MAIL