Evenimentul Zilei > Politica > ATACURI DURE din interiorul PSD, la adresa raportului MCV și a Comisiei Europene: „Au revenit cu aceasta PROSTIE în 2018”
ATACURI DURE din interiorul PSD, la adresa raportului MCV și a Comisiei Europene: „Au revenit cu aceasta PROSTIE în 2018”

ATACURI DURE din interiorul PSD, la adresa raportului MCV și a Comisiei Europene: „Au revenit cu aceasta PROSTIE în 2018”

Eugen Nicolicea, președintele Comisiei Juridice din Camera Deputaților, a atacat dur raportul elaborat de Comisia Europeană în cadrul Mecanismului de Cooperare şi Verificare (MCV).

Nicolicea, care din funcția pe care o ocupă a participat la realizarea legilor justiției si a modificărilor codului penale, a declarat că România este obligată prin acest raport să facă lucruri ilegale și imposibile.

Vicepreședintele Camerei Deputaților a susținut că nu este prima oară când României i se cere acest lucru.

„Nu este prima data când cei din echipa MCV cer lucruri neconstitutionale, ilegale, imposibile. În 2013 cereau eliminarea din lege a imunitatii fostilor ministri, le-am explicat ca nu putem face acest lucru ca e o decizie a CCR. Au revenit cu aceasta prostie in 2018. Niste solicitari pe care le-au facut sunt imposibile", a declarat Eugen Nicolicea, la Antena 3.