Cinci copii și un adult, din aceeași familie, au fost uciși în timpul unui atac armat marți dimineață. Incidentul a avut loc în statul Oklahoma, SUA.

„Tragedia s-a sfârșit prin arestarea unui alt membru al aceleiași familii”, anunță autoritățile din estul Oklahomei.

În jurul orei 1:30, polițiștii au răspuns unui apel prin care erau raportate mai multe victime împușcate. Victimele se aflau în casa lor din sud-estul orașului Muskogee.

În momentul în care ofițerii de poliție au ajuns la fața locului, din casa respectivă a ieșit un bărbat, fluturând în mână o armă, mai anunță oficialii.

Un ofițer a tras un glonț, dar l-a ratat pe bărbat, care a fugit. Acesta a fost prins în cele din urmă după o scurtă urmărire.

„Suspectul este un membru al familiei victimelor”, a declarat Șeful Poliției din Muskogee, Johnny Teehee.

„Nu pot spune în ce fel este înrudit cu victimele, dar suspectul din custodia noastră face parte în mod sigur din acea familie”, a mai dezvăluit ofițerul Teehee, conform NBCNews.

Atac armat: cinci copii au fost uciși în Muskogee marți dimineață

La o primă investigație, înăuntrul casei poliția a descoperit cadavrele a patru copii și al unui adult.

„Un al cincilea copil a murit mai târziu după ce a fost transportat cu elicopterul la Spitalul Tulsa”, se arată într-un comunicat al Poliției.

„De asemenea, menționă că a fost găsită și o femeie aflată în stare foarte gravă în aceeași locuință. Și ea a fost transportată de urgență la Spitalul Tulsa”, se mai arată în comunicatul amintit mai sus.

Orașul Muskogee se află la aproape 80 de kilometri de Tulsa.

Muskogee este un oraș relativ mic din SUA. Este ala 11-lea cel mai mare din Oklahoma, dar are un număr mic de locuitori.

Suprafața acestuia este de doar 100 de kilometri pătrați. La ultimul recensământ din anul 2010, în Muskogee trăiau 39,223 de oameni.