Evenimentul ZileiActualitateAșteptarea fanilor a luat sfârșit. Samsung a stabilit data lansării noilor modele S 21

Așteptarea fanilor a luat sfârșit. Samsung a stabilit data lansării noilor modele S 21

Așteptarea fanilor a luat sfârșit. Samsung a stabilit data lansării noilor modele S 21
Noile modele de telefon Samsung Galaxy S21 vor fi lansate pe 14 ianuarie în cadrul unui eveniment organizat de compania producătoare.

Reprezentanții Samsung au confirmat oficial informațiile potrivit cărora noile modele Galaxy S21 vor fi lansate cu prilejul evenimentului Galaxy Unpacked 2021. Compania a devansat evenimentul de lansare a noilor telefoane, fiind știut că până în acest an, acestea erau programate la finalul lunii februarie, sau începutul lui martie.

Informații despre noile modele din seria Galaxy S 21 au apărut, deja, de câteva luni, pe site-urile de specialitate. Astfel, se știe că vor fi trei variante de telefon, S21 clasic, cu ecran de 6,2 inci, S21 Plus, cu ecran de 6,7 inci și S21 Ultra, cu ecran de 6,8 inci. Acesta din urmă este considerat un model de top. Samsung Galaxy S 21 Clasic, cel mai mic, va avea o baterie de 4.000 mAh, în vreme ce  S21 Plus, va avea o baterie de 4.800 mAh.

Procesoarele folosite de Samsung pentru echiparea acestor aparate vor fi alese în funcție de piețele pe care vor fi lansate, Snapdragon 875 sau Exynos 2100. Toate trei aparatele vor putea funcționa în rețelele 5G, iar rata de refresh a display-ului va fi de 120 Hz.

Pe de altă parte, conform informațiilor vehiculate, prețurile noilor modele vor porni de la 849 euro în cazul aparatelor S 21 și de la 1.049 euro pentru S 21 Plus.

S 21 Ultra, modelul de top al noului Samsung

Samsung Galaxy S 21 Ultra va fi un model de top, cu o baterie de 5.000 mAh. Acesta va avea patru camera video pe spate, principala cu senzor de 108 MP și două obiective telephoto, 3X și 10 X zoom optic. Conform informațiilor vehiculate, acest model va putea fi utilizat și cu S-Pen ca telefoanele din gama Note.

S 21 Ultra va fi disponibil în două versiuni de culoare, cu denumirile comerciale Phantom Black și Phantom Silver. Pe de altă parte, modelul S21 Plus va fi disponibil în trei variante de culori, Phantom Silver, Phantom Black Phantom Violet, iar modelul clasic în patru variante, Phantom Violet, Phantom Pink, Phantom Gray și Phantom White.

În prezent, conform celor mai noi date IDC, Samsung deține o cotă de 22,7% pe piața mondială a smartphone-urilor.


Accesează: