Din cauza pandemiei de Coronavirus, producătorii de la Asia Express au mari dificultăți în a se decide cum să abordeze problema următorului sezon, care, din cauza restricțiilor nu ar putea fi filmat în străinătate, scrie Cancan.

Deși încă nu se cunosc prea multe detalii și rămâne de văzut ce vor hotărî producătorii, Antena 1 a anunțat oficial că, în atenția publicului, va reveni sezonul 1 Asia Express, reality show care a spulberat audiențele și a câștigat de-a lungul difuzării edițiilor un public numeros și fidel.

Astfel, sezonul 1 Asia Express va putea fi urmărit de telespectatori în reluare, începând din 26 aprilie. Drumul Dragonului, o călătorie extraordinară prin Vietnam, Laos, Cambodgia și Thailanda, a revenit și se difuzează în fiecare duminică, luni și marți, de la ora 20.00.


Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat „Asia Express”, ei reușind să își demonstreze forța și să devină, încetul în încetul, echipa preferată a telespectatorilor.

Cei doi au pus mâna pe marele premiu, în valoare de 30.000 de euro, iar în urma acestei provocări de neuitat au devenit, așa cum a declarat Bontea, „prieteni pe viață”.