Evenimentul Zilei > Social > Armaghedon. Un expert în Biblie anunță că sfârșitul lumii este aproape. Rolul Turciei
Armaghedon. Un expert în Biblie anunță că sfârșitul lumii este aproape. Rolul Turciei

Armaghedon. Un expert în Biblie anunță că sfârșitul lumii este aproape. Rolul Turciei

Profeția Bibliei despre râul Eufrat care se usucă înainte de a doua venire a lui Iisus Hristos și sfârșitul lumii se poate desfășura în mod neintenționat în Turcia, a susținut un expert în scripturi.

Armaghedon. Sfânta Biblie evidențiază o serie de evenimente care se vor desfășura înainte, în timpul și după a doua venire triumfătoare a lui Iisus Hristos. Conform credinței creștine, Fiul lui Dumnezeu se va întoarce pentru a stabili o împărăție de 1000 de ani pe Pământ.

Rolul Eufratului în Armaghedon

Înainte de a se întâmpla acest lucru, Biblia avertizează că Antihristul se va ridica mai întâi pentru a înșela omenirea și pentru a uzurpa puterea. La cea de-a doua venire, un expert în scripturi a declarat că Hristos va nimici armatele anticristului. Și îl va ucide pe marele înșelător în bătălia finală a binelui și răului – Armaghedon. Conducând spre aceste evenimente, Biblie spune că râul Eufrat va seca.

Eufratul este unul dintre cele mai lungi și mai importante râuri din lume. Acesta a hrănit leagănul civilizației din Asia de Vest. Râul traversează Irakul, Siria și Turcia și, împreună cu râul Tigru, a definit țările Mesopotamiei, care înseamnă „țara râurilor”.

Eufratul se îndreaptă spre nordul Israelului, care, potrivit profesorului Meyer, este direcția din care au atacat dușmanii istorici ai Israelului. Excepție face doar Egiptul.

La vest de Țara Sfântă, Marea Mediterană oferă o barieră naturală, iar la est se află mile de mile de deșert.

Ce este consemnat în cartea Apocalipsei

Profesorul Meyer a spus: „Profeția care ne preocupă se referă la a șasea din cele șapte judecăți de casă consemnate în cartea Apocalipsei. Aceasta va avea loc cu puțin timp înainte de glorioasa a doua venire a lui Hristos când îl ucide pe Antihrist și își stabilește literalmente 1.000 de ani domnește în Ierusalim (Apocalipsa 16:12).

„Potrivit Apocalipsei, marele râu Eufrat se va usca literalmente. Astfel regii din răsărit pot purta armatele spre Ierusalim fără obstacole pentru a participa la marea bătălie finală împotriva Ierusalimului: Armaghedonul.

„Barajul Ataturk poate fi închis. Astfel râul se poate usca în aval permițând armatelor Antihristului să atace Țara Sfântă din nord.”

Involuntar, Turcia poate împlini profeția

În 1990, de exemplu, Turcia a blocat Eufratul pentru a umple barajul Lacului Ataturk, un rezervor artificial.

„Tehnologia, deja pusă în aplicare pentru a opri râul Eufrat să curgă, ar putea fi o altă piesă a puzzle-ului. Aceasta poate face ca împlinirea cărții Apocalipsa din viața noastră să fie o perspectivă terifiantă.

„Desigur, înainte ca aceste evenimente apocaliptice să se desfășoare pe scena globală, creștinii vor fi„ răpiți ”. Ori duși brusc în cer de Hristos însuși pentru a scăpa de îngrozitoarea judecată divină care va veni”.

Profesorul Meyer este un expert în Biblie, cunoscut și sub numele de Memory Bible Man, după ce a memorat peste 20 de cărți din Biblie, notează Express.co.uk.