Președintele Donald Trump a pierdut alegerile prezidențiale din SUA, anul trecut, împotriva rivalului democrat Joe Biden.

În timp ce președintele în exercițiu lansează proceduri legale pentru a răsturna rezultatele scrutinului, invocând fraude electorale fără a oferi dovezi solide, eforturile sale sunt susținute de comunitatea evanghelică americană.

Milioane de oameni au venit la urne, la 3 noiembrie 2020, și mulți au votat prin corespondență. Ceea ce nu a fost însă suficient pentru ca Trump să câștige un al doilea mandat la Casa Albă.

În septembrie anul trecut, evanghelistul John Hagee le-a spus adepților săi să voteze pentru „Biblie”. Și, deși nu l-a numit direct pe președintele Trump, implicația era acolo – candidatul republican este alegerea pro-viață, pro-Hristos, scrie express.co.uk.

Pastorul Hagee a spus: „Să luăm înapoi America înapoi de la zeul socialismului care amenință acum supraviețuirea acestei națiuni”.

Prin urmare, nu este o surpriză faptul că mulți cred că președintele Trump îndeplinește cumva voința lui Dumnezeu pe Pământ.

O persoană a scris pe Twitter: „Totul se întâmplă dintr-un motiv. Trump este, de altfel, creștin”. „Nimeni nu este perfect, am păcătuit cu toții și am fost lipsiți de slava lui Dumnezeu”.

„Dumnezeu îl folosește pe Donald Trump. El a citit Biblia despre vremurile sfârșite în profeție”.

O altă persoană a spus: „Nu știți nimic despre Biblie! Nimeni nu ajunge să fie POTUS decât dacă Dumnezeu a rânduit!”.

„Președintele Trump a împlinit profeția biblică – recunoscând Ierusalimul drept capitala Israelului, potrivit lui Abraham. Educați-vă, nu mai aruncați gunoi și minciuni!”.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE