Evenimentul Zilei > International > Legături incredibile ale președintelui Trump cu Biblia
Legături incredibile ale președintelui Trump cu Biblia

Legături incredibile ale președintelui Trump cu Biblia

Președinția lui Donald Trump are legături uimitoare cu profeția biblică, afirmă un cronicar creștin.

Președintele Donald Trump a pierdut alegerile prezidențiale din SUA, anul trecut, împotriva rivalului democrat Joe Biden.

În timp ce președintele în exercițiu lansează proceduri legale pentru a răsturna rezultatele scrutinului, invocând fraude electorale fără a oferi dovezi solide, eforturile sale sunt susținute de comunitatea evanghelică americană.

Milioane de oameni au venit la urne, la 3 noiembrie 2020, și mulți au votat prin corespondență. Ceea ce nu a fost însă suficient pentru ca Trump să câștige un al doilea mandat la Casa Albă.

În septembrie anul trecut, evanghelistul John Hagee le-a spus adepților săi să voteze pentru „Biblie”. Și, deși nu l-a numit direct pe președintele Trump, implicația era acolo – candidatul republican este alegerea pro-viață, pro-Hristos, scrie express.co.uk.

Pastorul Hagee a spus: „Să luăm înapoi America înapoi de la zeul socialismului care amenință acum supraviețuirea acestei națiuni”.

Prin urmare, nu este o surpriză faptul că mulți cred că președintele Trump îndeplinește cumva voința lui Dumnezeu pe Pământ.

O persoană a scris pe Twitter: „Totul se întâmplă dintr-un motiv. Trump este, de altfel, creștin”. „Nimeni nu este perfect, am păcătuit cu toții și am fost lipsiți de slava lui Dumnezeu”.

„Dumnezeu îl folosește pe Donald Trump. El a citit Biblia despre vremurile sfârșite în profeție”.

O altă persoană a spus: „Nu știți nimic despre Biblie! Nimeni nu ajunge să fie POTUS decât dacă Dumnezeu a rânduit!”.

„Președintele Trump a împlinit profeția biblică – recunoscând Ierusalimul drept capitala Israelului, potrivit lui Abraham. Educați-vă, nu mai aruncați gunoi și minciuni!”.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE