Evenimentul Zilei > International > Are Putin un plan ascuns? Submarine nucleare rusești, interceptate în timpul unor misiuni sinistre
Are Putin un plan ascuns? Submarine nucleare rusești, interceptate în timpul unor misiuni sinistre

Are Putin un plan ascuns? Submarine nucleare rusești, interceptate în timpul unor misiuni sinistre

Submarinele nucleare hipersonice din Rusia derulează misiuni sinistre, scufundându-se la peste 500 de metri în Oceanul Atlantic.

Zeci de submarine nucleare din clasa clasa Borei ale lui Vladimir Putin s-au scufundat în ultimul timp la o adâncime considerabilă în apele din marea Norvegiei.

„A existat o creștere a activității submarinelor rusești în ultima vreme, așa cum s-a întâmplat cu o mare parte din forțele armate ale Moscovei, în timp testează vigilența NATO.

Rusia vrea mai multă influență

Rusia dorește să exercite cât mai multă putere și influență pe glob, în special pentru Flota de Nord, care este esențială pentru pasajul Atlanticului”, a declarat o sursă pentru The Mirror.

În mod normal, submarinele rusești nu ar coborî la mai mult de 400 de metri, deoarece la 900 de metri ele ar face implozie.

Expertul militar Bruce Jones a declarat: „Modul de apărare rusesc este alarmant de luni de zile. Acest lucru este evidențiat de recenta acumulare militară aproape de granița cu Ucraina.

Această ultimă mișcare ar putea avea ca scop poziționarea împotriva NATO doar pentru a provoca nervozitate între state.”

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News