Evenimentul Zilei > Actualitate > Update. Prima imagine cu Raed Arafat vaccinat împotriva Covid-19. „Abia am aşteptat.”
VIDEO

Update. Prima imagine cu Raed Arafat vaccinat împotriva Covid-19. „Abia am aşteptat.”

Luni, 11 ianuarie 2021, au apărut primele imagini cu Raed Arafat vaccinat împotriva Covid-19, dar şi primele sale declaraţii despre subiect.

arafat vaccinatupdate: „Astăzi mi-a venit rândul. În următoarele zile vor continua şi colegii noştri să sosească. Este un gest de normalitate.

Abia am aşteptat să pot să ajung să mă vaccinez şi am promis că voi face acest lucru public. Ce recomandăm, facem şi noi.

Nu am fi recomandat dacă noi nu ne-am fi vaccinat. Îndemnul meu este să se înţeleagă că asta e speranţa în acest moment.

Arafat: „Nicio diferenţă faţă de vaccinarea antigripală”

Este considerat vaccin sigur, nu este obligatoriu, este voluntar. Daca îl facem cât mai mulţi, putem reuşi să ajungem cât mai aproape de normalitate.

Îndemnul meu este să se meargă pe informaţiile ştiinţifice şi să se meargă la vaccinare. Vaccinarea a fost foarte uşoară.

Nu este nicio diferenţă faţă de vaccinarea antigripală, pe care o fac în fiecare an”

ştirea iniţială: Aşa cum a anunţat, şeful Departamentului pentru Situații de Urgență s-a vaccinat luni dimineaţă împotriva Covid-19.

arafat vaccinatAlături de el Raed Arafat s-a vaccinat împotriva Covid-19 și personalul din cadrul DSU, la Centrul de Vaccinare din cadrul Spitalului de Urgență „Prof. dr. Dimitrie Gerota” București,

Amintim că autoritățile au anunțat că Arafat şi personalul din cadrul DSU se vor vaccina în direct împotriva Covid-19.

Procesul a avut loc la Centrul de Vaccinare din cadrul Spitalului de Urgenta „Prof. dr. Dimitrie Gerota” București”.

„Abia am aşteptat să mă pot vaccina”, a spus Raed Arafat după ce s-a vaccinat.

Prima imagine cu Raed Arafat vaccinat

arafat vaccinat
Aceasta este prima imagine cu Raed Arafat vaccinat împotriva Covid-19.

„Luni, 11 ianuarie 2021, începând cu ora 12:00, personalului din cadrul Departamentului pentru Situații de Urgență, inclusiv șefului structurii – secretar de stat dr. Raed Arafat, i se va administra vaccinul împotriva Covid-19, la Centrul de Vaccinare din cadrul Spitalului de Urgenta Prof. dr. Dimitrie Gerota București”, au transmis autoritățile.

Ştire în curs de actualizare. Vă rugăm să reveniţi cu refresh pentru a afla ultimele detalii despre acest subiect.

sursa: agerpres.ro

arafat vaccinat