Evenimentul ZileiActualitateArad. Distracția bunicuței: zgâria mașini cu cheia

Arad. Distracția bunicuței: zgâria mașini cu cheia

Arad. Distracția bunicuței: zgâria mașini cu cheia
O bunicuță din Arad s-a ales cu dosar penal pentru vandalizare, după ce a fost prinsă de polițiști că distrugea, sistematic, mașinile parcată pe o stradă.

Mai multe mașini parcate pe strada Ioan Alexandru din Arad au fost vandalizate, la finele lunii ianuarie. Oamenii au reclamat la poliție, iar ancheta a avut rezultate surprinzătoare. Oamenii legii au reușit să identifice făptașul. Este vorba de o bunicuță. Femeia în vârstă de 66 de ani a distrus prin zgâriere cu o cheie mai multe elemente de caroserie de la trei autoturisme. Se pare că femeia era supărată că proprietarii mașinilor le urcaseră pe trotuar.

”În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat o femeie de 66 de ani, din Arad, care în perioada 20 – 31 ianuarie a.c., ar fi distrus prin zgâriere cu o cheie, mai multe elemente de caroserie de la trei autoturisme, parcate pe strada Ioan Alexandru din municipiu. Femeia este cercetată penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere”, transmite Biroul de Presă al Poliției Arad.

Ne puteți urmări și pe Google News


Accesează: