Apa de slăbit, o modalitate sănătoasă de a pierde în greutate. Sfaturi mănăstirești

Apa de slăbit, o modalitate sănătoasă de a pierde în greutate. Sfaturi mănăstirești Apa de slăbit. Sursa foto: Pixabay

Apa de slăbit, o modalitate sănătoasă de a pierde în greutate. Rețeta a fost dezvăluită de către fratele Daniel de la Mănăstirea Slănic. Este o  rețetă transmisă de la o generație la alta. Este un remediu foarte bun împotriva răceli dar și pentru slăbit. Este o băutură din fructe și plante medicinale.

Apa de slăbit, o modalitate sănătoasă de a pierde în greutate

Ghimbirul este bun pentru arderea grăsimilor. De asemenea, este foarte cunoscut pentru curele de slăbit. Mia mult, dezinfectează tractul digestiv, îmbunătățește digestia și se spune că elimină și durerile de cap.”, explică Daniel de la Mănăstirea Slănic.

Apa de slăbit se prepară foarte ușor. Nu trebuie decât să amesteci ingredientele într-o carafă, după care îi dai gust după bunul plac, adăugând câteva fructe pentru o extra-savoare, în funcție de sezonul în care te găsești.

„Omul consumă foarte puține lichide și atunci o să facem un remediu, în special pentru răceli și slăbit, cu o băutură din aceste fructe și plante medicinale. Dăm ghimbirul pe răzătoare, care dă un parfum și aromă foarte plăcută. Apoi, îl punem în carafă, trebuie să mai punem lămâie, care nu trebuie să lipsească din această limonadă, avem și polen pur, scorțișoară, care ajută și ea la slăbit, și turmeric. La o carafă puneți câte o lingură din fiecare ingredient”, explică Daniel de la Mănăstirea Slănic.

Ne puteți urmări și pe Google News

Apa de slăbit.

Băutura omoară toate bacteriile și micorobii

Apa de slăbit accelerează arderea grăsimilor. Băutura omoară toate bacteriile din corp, ajută la durerile de cap, migrene.

„Cu această apă îmbogățită, veți reuși să slăbiți un kilogram pe săptămână, pentru că toate ingredientele din această rețetă ajută la arderea grăsimilor într-un ritm alert. E bine să slăbiți natural, numai cu ce aveți în grădină. Puteți să puneți multe fructe, portocale, vișine, căpșuni. Ingredientul care nu trebuie să lipsească nicidecum este lămâia, care băută dimineața pe stomacul gol curăță tot organismul de radicalii liberi. În ziua în care bem asta, vom avea imunitate la toate bacteriile ce vor încerca să pătrundă în organism”, explică Daniel de la Mănăstirea Slănic.

Ingredientele necesare pentru apa de slăbit

Fratele Daniel de la Mănăstirea Slănic ne prezintă un produs pe cât de simplu, pe atât de util și delicios: apa infuzată cu plante alese special pentru arderea grăsimilor și detoxifierea organismului.

  • 2 litri apă plată
  • 10 frunze păpădie
  • 5 crenguțe mentă
  • 1 măr ras
  • 1 lingură ghimbir ras
  • zeama de la o lămâie
  • 1 linguriță turmeric
  • 2 lingurițe polen
  • 1 linguriță scorțișoară
  • 4-5 linguri miere, este rețeta prezentată de fratele Daniel de la Mănăstirea Slănic.