Evenimentul Zilei > Social > COLOANE DE MAȘINI pe DN 1 Ploieşti – Braşov. ANUNȚ de ultimă oră făcut de POLIȚIȘTI!
COLOANE DE MAȘINI pe DN 1 Ploieşti – Braşov. ANUNȚ de ultimă oră făcut de POLIȚIȘTI!

COLOANE DE MAȘINI pe DN 1 Ploieşti – Braşov. ANUNȚ de ultimă oră făcut de POLIȚIȘTI!

Traficul rutier a început să crească vineri, la orele prânzului, pe DN 1 Ploieşti - Braşov, pe sensul de urcare către munte, în zonele Comarnic (km 102-107) şi Buşteni (km 128-130), unde s-au format coloane de autovehicule în deplasare, cu o viteză de 20 km/h, anunţă Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

Potrivit sursei citate, din cauza numărului mare de autovehicule, se circulă în condiţii de aglomeraţie pe Autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, valorile fiind crescute pe sensul de mers către Piteşti. Pe ambele rute se circulă în condiţiile unui carosabil umed, fiind semnalată ploaie uşoară,  potrivit agerpres.ro.

Poliţiştii rutieri recomandă şoferilor să manifeste responsabilitate şi disciplină în trafic, să evite să aibă alte preocupări de natură a le distrage atenţia, să semnalizeze orice schimbare a direcţiei de mers, să nu se angajeze în depăşirea unei coloane de autovehicule, să folosească luminile de avarie când încheie o coloană care opreşte sau încetineşte brusc şi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri, prezenţi pe drumurile publice pentru fluidizarea circulaţiei.