Evenimentul Zilei > Actualitate > ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ făcut de PRODUCĂTORII DE ELECTROCASNICE. Decizia VA AFECTA TOȚI românii
ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ făcut de PRODUCĂTORII DE ELECTROCASNICE. Decizia VA AFECTA  TOȚI românii

ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ făcut de PRODUCĂTORII DE ELECTROCASNICE. Decizia VA AFECTA TOȚI românii

Cea mai nouă decizie luată de doi mari producătorii de electrocasnice, va afecta toți cumprătorii din România.

Producătorii de electrocasnice Sony și LG au anunțat că nu vor mai integra formatul 3D în televizoarele pe care le produc, potrivit Fierce Cable.

Au decis să facă acest lucru deoarece 3D-ul nu a fost bine primit în industrie pentru uzul casnic și nu reprezintă un criteriu cheie atunci când oamenii își aleg un televizor.

"Ne-am decis să renunțăm la formatul 3D în 2017 pentru a ne concentra eforturile asupra noilor tehnici precum HDR care are un farmec mai universal", a declarat directorul de dezvoltare de la LG, Tim Alessi.

Acțiunea producătorilor de electrocasnice vine după ce patru trusturile media precum ESPN, IMAX, Discovery și Comcast au scos formatul 3D de pe programul lor.

Aceștia susțin că oamenii nu vor să poarte ochelari și să găsească un unghi bun de vizionare atunci când  se relaxeaza. Directorul executiv NPD declară că persoanele care cumpără se orientează acum după alte criterii atunci când achiziționează un televizor: "Formatul 4K/ UHD, HDR sau alte aplicații inteligente au devenit caracteristici cheie, laolaltă cu dimensiunea ecranului", a declarat directorul executiv NPD, potrivit b1.ro.