Evenimentul ZileiActualitateAnunț de maxim interes pentru șoferi: Restricții în trafic pe mai multe autostrăzi din România

Anunț de maxim interes pentru șoferi: Restricții în trafic pe mai multe autostrăzi din România

Anunț de maxim interes pentru șoferi: Restricții în trafic pe mai multe autostrăzi din România
Traficul rutier va fi restricționat, marți, 13 aprilie, pe mai multe tronsoane, după cum au anunțat reprezentanții Poliției Române.

Circulaţia este restricţionată, astăzi, pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, în zona localităţii Corbii Mari, judeţul Dâmboviţa, pentru efectuarea de reparaţii asfaltice.

Până la ora 16.00, pe Autorstrada A2 București – Constanța, pe sensu către litoral, este oprită circulația

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, marţi, până la ora 18,00, pe A1 Bucureşti – Piteşti, sensul către Capitală, circulaţia este restricţionată pe prima bandă, între kilometrii 51 şi 49, în zona localităţii Corbii Mari, judeţul Dâmboviţa, pentru efectuarea de reparaţii asfaltice.

De asemenea, tot astăzi, traficul este restricţiona şi pe A2 Bucureşti – Constanţa. Până la ora 16,00, pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe sensul către litoral, este oprită circulaţia pe banda a doua, pe tronsoanele kilometrice 150 – 154 şi 153 – 155, pentru schimbarea parapetului median.

Restricții pe alte drumuri, marți, 13 aprilie. Anunțul făcut de autorități

Restricţii de trafic sunt şi pe DN7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu. Centrul INFOTRAFIC informează că, în funcţie de condiţiile meteorologice, pe DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, se vor executa lucrări după cum urmează:

– DN 7 km 163+400 – km 163+650, pe raza localităţii Goleşti se execută lucrări de pregătire pentru montare parapet metalic până la ora 16,00; se circulă pe 1/2 cale dirijat de piloţi de circulaţie.

– DN 7 km 205+000 – km 206+000 pe raza localităţii Brezoi se lucrează la rânguire versanţi până la ora 14,00. Circulaţia rutieră se închide/se deschide în reprize de maximum 20 de minute.

– DN 7 km 208+000 – km 208 +100 pe raza localităţii Brezoi se lucrează la reparaţii parapet. Circulaţia rutieră se desfăşoară pe 1/2 din cale dirijat de piloţi de circulaţie.


Atenție, șoferi! Sunt restricții în trafic. Informații de la Poliția Rutieră

Pericol în trafic! Motociclete și mașini modificate

Atenţie, şoferi! Drumurile sunt acoperite de zăpadă în mai multe județe. Unde este restricţionat traficul. VIDEO

Restricții de trafic pe A2. CNAIR anunță lucrări de reparații pe autostradă

Probleme pentru șoferii din Capitală. Vor fi restricții masive în trafic

Atenție, șoferi! Weekend cu restricții de trafic în CapitalăAccesează: