Evenimentul Zilei > Sport > Antrenorul român cu cel mai mare succes al momentului vrea să demisioneze. Ce l-a supărat
Antrenorul român cu cel mai mare succes al momentului vrea să demisioneze. Ce l-a supărat

Antrenorul român cu cel mai mare succes al momentului vrea să demisioneze. Ce l-a supărat

Cosmin Olăroiu este nemulțumit pentru că oficialii echipei nu au dat niciun semn legat de campania de transferuri.

Cosmin Olăroiu (51 de ani) a câștigat campionatul în China, dar se gândește să se despartă de formația Jiangsu Suning, cu care a realizat marea performanță. Antrenorul român a fost răsplătit cu un bonus de 3 milioane de euro pentru succesul pe care Jiangus l-a obținut în premieră, dar este nemulțumit pentru că patronul nu a dat niciun semn în momentul în care i s-a cerut să investească bani în transferuri.

„Ne-am confruntat cu probleme în faţa adversarelor, dar ne-am confruntat şi cu probleme din interiorul clubului nostru, iar acest lucru m-a dezamăgit puţin după finală, deşi am câştigat.

Vreau să câştig şi voi merge mereu acolo unde există dorinţă de victorie, la cluburi care au această dorinţă. De obicei, când nu văd acest lucru, nu îmi place să mai rămân. Până acum nu am discutat cu nimeni de la club, dar vom vedea în zilele următoare ce vom face pentru sezonul viitor şi voi decide după aceea”, a declarat „Oli”, conform Reuters India.

Deține și Inter Milano și anunța investiții la noua campioană a Chinei

Zhang Jindong deține formația Jiangsu Suning. De asemenea, omul de afaceri chinez este și proprietarul clubului italian Internazionale Milano. După ce echipa sa a devenit campioana Chinei, Zhang spunea că vrea să continue proiectul și nu se va zgârci la bani.

„Jiangsu Suning a câștigat campionatul, a scris o pagină de poveste în istoria clubului. Peste ani ne vom aminti cu plăcere despre această mare performanță. Acest trofeu nu va fi însă finalul unui ciclu, din contră. Va fi începutul a ceva măreț. De acum înainte trebuie să ne luptăm an de an pentru titlu, să tindem și spre alte trofee. Vom investi și mai mult în dezvoltarea fotbalului din China, vom încerca să atragem și mai mulți tineri către acest sport”, declara patronul echipei antrenate de Cosmin Olăroiu.