Evenimentul Zilei > Monden > A băut o bere și a lăsat un bacșiș de necrezut. Patronul și angajații au rămas fără cuvinte
A băut o bere și a lăsat un bacșiș de necrezut. Patronul și angajații au rămas fără cuvinte

A băut o bere și a lăsat un bacșiș de necrezut. Patronul și angajații au rămas fără cuvinte

O ultimă bere băută înainte de închiderea localului, l-a determinat pe un client să bage mâna adânc în buzunar.

Gest de mărinimie făcut de un bărbat din Cleveland, Statele Unite ale Americii (SUA), care a băut o bere înainte ca barul să se închidă din cauza restricțiilor adoptate în timpul pandemiei de coronavirus. Pentru consumație a plătit suma de 7 dolari, iar bacșișul oferit a fost de 3.000 de dolari. Și patronul, și angajații localului au rămas uluiți când au văzut ce decizie a luat clientul. „Nu este vorba despre nicio greșeală, ne vedem când redeschideți”, i-a transmis bărbatul patronului locației, conform Foxnews.

Cel care gestionează barul a făcut publică povestea, care i s-a părut ieșită din comun, dar nu a făcut cunoscut și numele generosului client.

„Am fugit după el și a spus că nu ne înșelăm”

„În timp ce ieșea, m-am uitat în jos la vârf și mi-am dat seama că a lăsat un bacșiș de 3.000 de dolari pe o singură bere cumpărată.
Am fugit după el și el a spus că nu ne înșelăm că ne vom revedea atunci când voi redeschide!

Incredibil, dar simbolic pentru tipul de oameni de calitate pe care îi cunoaștem la Nighttown în toți acești ani. Aș putea să-i postez numele, dar nu aș vrea, așa cum cred că nici el nu ar vrea asta, dar toți angajații mei și eu și suntem umili și recunoscători pentru acest gest incredibil de amabil și măreț”, a scris pe o rețea socială Brendan Ring, patronul localului.

SUA, record peste record

El a mai spus că speră să poată redeschide localul atunci când situația o va permite, „de îndată ce considerăm că este sigur să facem acest lucru, undeva prin primăvară.”

Statele Unite ale Americii au depăşit 11 milioane de cazuri de infectare cu coronavirus, potrivit unui bilanţ realizat de Universitatea Johns Hopkins. Este cel mai mare număr de cazuri înregistrat de o țară, iar un alt record negativ provine și din faptul că în mai puțin de o săptămână s-au îmbolnăvit de Covid aproape un milion de oameni.