Evenimentul Zilei > Actualitate > Antrenorul Mircea Rednic s-a refugiat la Dinamo
Antrenorul Mircea Rednic s-a refugiat la Dinamo

Antrenorul Mircea Rednic s-a refugiat la Dinamo

Dat afară din Arabia Saudită, „Puriul” a ajuns pentru a patra oară la Dinamo și a provocat concedierea lui Claudiu Niculescu.

La Dinamo nu a fost liniște nici în weekendul trecut, unul în care campionatul intern a fost întrerupt.

Antrenorul Claudiu Niculescu a fost dat afară vineri noaptea, iar locul său a fost luat de Mircea Rednic. „Clau-gol” nici nu apucase să despacheteze, ținând cont că a stat pe banca „roșalbilor” la meciul din Cupa României, cu Dacia Unirea Brăila (3-1) și la jocurile din Liga I Betano cu Hermannstadt (0-0) și FC Botoșani (0-2).

 

A câștigat ultimul titlu al „câinilor”

Mircea Rednic a fost dat afară la începutul săptămânii trecut, de oficialii clubului saudit Al Faisaly. În ciuda faptului că-și anunțase răspicat intenția de-a nu mai lucra la Dinamo, atât timp cât Ionuț Negoiță va finanța echipa „roș-albă”, „Puriul” s-a sucit. Antrenorul își va începe cel de-al patrulea mandat în „Groapă”, după cele din 2006 – 2007, 2008 – 2009 și 2015 – 2016. Rednic este ultimul antrenor care a dus titlul în Ștefan cel Mare, în 2007.

 

Visul s-a transformat în coșmar

Umilința pentru Claudiu Niculescu a fost supremă. „Din punct de vedere profesional nu mi s-a reproşat absolut nimic. S-a ivit această oportunitate pentru club de a-l numi pe Mircea Rednic, un antrenor cu mare experienţă. Am înţeles, iar acum fiecare ne vedem de drum mai departe. Îmi pare rău că s-a încheiat așa. Am convingerea că aș fi redresat echipa. E umilitor, dar nu am ce face. Mi-au propus să rămân director general, dar nu am vrut să accept pentru că eu am alt drum în viață”, a declarat Niculescu. „Mi s-a îndeplinit un vis”, afirmase fostul antrenor, la data de 24 septembrie, atunci când a fost prezentat în funcție.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: