Evenimentul Zilei > Actualitate > Antena 3 n-a luat NICIUN PREMIU la New York. Gâdea s-a lăudat în schimb că a vorbit cu Larry King
Antena 3 n-a luat NICIUN PREMIU la New York. Gâdea s-a lăudat în schimb că a vorbit cu Larry King

Antena 3 n-a luat NICIUN PREMIU la New York. Gâdea s-a lăudat în schimb că a vorbit cu Larry King

Şefii Antena 3 s-au întors cu mâinele goale de la New York, unde au participat la decernarea premiilor Emmy.

Antena 3 a rămas doar cu o nominalizare în categoria Current Affairs pentru materialul “Lungul drum spre casă” realizat de echipa “În premieră cu Carmen Avram”, relatează Pagina de Media.

Premiul la categoria în care a fost nominalizată și Antena 3 a revenit Canadian Broadcasting Corporation, pentru un material despre Bangladesh.

În schimb, directorul Antena 3, Mihai Gâdea, s-a lăudat că a stat de vorbă cu celebrul realizator TV american Larry King.

“Am avut ocazia ca mai multe minute, minute bune, să mă pot intreține cu cel care este cel mai mare realizator de talk-showuri din istorie. E vorba de Larry King. M-a uluit, pur și simplu, interesul lui pentru cineva ca mine, care venea din România. M-a uluit modestia lui și faptul că era, cu adevarat, interesat de discuție, de România. Mi-a cântat un cantec, pe care l-a auzit în urma cu mulți ani de zile în care, la un moment dat, aparea în refren “România, România”. Mi-a promis ca, pe viitor, ia în serios varianta de a veni în România, de a vorbi tinerilor despre cea mai frumoasă profesie din lume, despre jurnalism”, s-a împăunat Gâdea.

Nominalizarea Antenei 3 la Emmy International nu este o premieră pentru România, mai menţionează Pagina de Media. Pro TV a primit până acum trei nominalizări – în 2007 (materialul “Tibetani la granița chineză”), 2008, cand a si castigat (trei reportaje din campania “Tu stii ce mai face copilul tau?”), respectiv 2013 (campania “România sub zapadă”).