Evenimentul ZileiSocialAntena 1, surpriză pentru telespectatori. Ce este „Lasă-mă, îmi place! Camera 609”

Antena 1, surpriză pentru telespectatori. Ce este „Lasă-mă, îmi place! Camera 609”

Antena 1, surpriză pentru telespectatori. Ce este „Lasă-mă, îmi place! Camera 609”
Antena 1 a făcut public anunțul unei noi producții românești ce se va regăsi în grila sa de programe. Serialul denumit „Lasă-mă, îmi place! Camera 609” promite să aducă o perspectivă nouă asupra poveștilor de iubire, fiind o premieră în peisajul media autohton.

Serialul „Lasă-mă, îmi place! Camera 609” este o producție de comedie romantică, concepută special pentru telespectatorii care doresc să experimenteze o poveste de dragoste unică, presărată cu momente amuzante și tensionate.

Un nou serial va fi difuzat pe Antena 1

Potrivit Antena 1, „Lasă-mă, îmi place! Camera 609” este o adaptare a producţiei turcești „Room 309” și promite să fie o poveste presărată cu momente de umor și suspans. Serialul este menit să stârnească dezbateri și discuții amuzante, fiind un gen de producție care să ofere telespectatorilor o experiență de neuitat.

Ruxandra Ion a declarat că noul proiect reprezintă o provocare și este motivul pentru care se trezește la ora 5 dimineața.

Este primul serial de gen făcut în România. Este o comedie romantică, de fapt un romance cu elemente de comedie, dar şi cu elemente de dramă. Pentru mine este o mare provocare. Am o echipă nouă, formată în mare parte din tineri. Iar distribuţia… bombă. O să vedeţi în curând.

Cred cu tărie că va fi un produs cu multe ingrediente pline de savoare, cu care vă veţi delecta în această toamnă la Antena 1. Lia – Soţia soțului meu şi Lasă-mă, îmi place! Camera 609 sunt cele două titluri care mă fac să mă trezesc la 5 dimineaţa… şi eu nu sunt o persoană matinală”, a spus aceasta.

Povestea are în prim plan o poveste de dragoste, dar fără clișee romantice

Scenariul noului serial românesc, intitulat „Lasă-mă, îmi place! Camera 609”, este scris de o echipă formată din Bianca Mina, Bogdan Cotleţ, Radu Grigore și Ruxandra Ion. Povestea principală este una de dragoste, dar diferită de celelalte, fără clișee romantice.

Personajele principale nu se îndrăgostesc la prima vedere, ci se întâlnesc din greșeală, declanșând o serie de evenimente haotice și romantice, ce se desfășoară ca un joc de domino.

Tot în prim plan se află și o moștenire foarte mare, care nu se dobândește prin succesiune, ci printr-o condiție specială impusă prin testament, potrivit Libertatea.


Accesează: