Ante Vukušić, transferat în curtea formației roș – albastre, la începutul lui 2021, nu l-a convins, până acum, pe antrenorul principal Toni Petrea și are șanse extrem de mici de a-și mai prelungi contractul în pauza competițională din vară.

Presa din Slovenia anunță că fostul vârf al celor de la Olimpia Ljubljana trăiește un adevărat calvar la trupa din capitala României. Jurnaliștii de la Ekipa 24 subliniază statisticele negative din dreptul lui Vukusic și scriu că aventura acestuia la FCSB se va încheia la sfârșitul sezonului actual.

„Ante Vukušić regretă, fără îndoială, profund momentul în care a decis să-și continue cariera la clubul românesc FCSB. În mai puțin de două luni petrecute la București, jucătorul croat a evoluat în total doar 129 de minute și nu a înscris niciun gol” au descris ziariștii din fostul stat iugoslav momentele dificile prin care trece fotbalistul din Croația.

Gigi Becali nu vrea să îl mai vadă pe teren

Chiar dacă nu este încă 100% apt din punct de vedere medical, Vukušić a fost forțat să intre pe gazon în ultimele etape. Randamentul său nu i-a mulțumit însă pe Gigi Becali și pe Toni Petrea, iar posibilitatea de a-și mai fac loc în formula de bază a FCSB-ului e din ce în ce mai mică.

„Controversatul patron al celor de la FCSB l-a criticat pe Vukušić și a anunțat public că experimentatul fotbalist, care a trecut, de-a lungul carierei sale, și pe la Hajduk Split, nu va mai juca deloc în acest sezon” au mai adăugat cei de la publicația Ekipa 24.

Vukusic se gândește la o revenire în Slovenia

Despărțirea atacantului de 1,77 metri de gruparea din Ghencea pare, în aceste condiții, mai mult ca sigură. Presa din Slovenia dezvăluie că Vukušić se află în vizorul mai multor echipe din prima divizie slovenă și că revenirea acestuia nu ar fi o surpriză pentru nimeni.

„Vukušić poate fi fericit că a încheiat un contract cu FCSB valabil doar până la sfârșitul acestui sezon. Iadul în care se află nu va mai dura mult și este posibil ca acesta să se întoarcă în Slovenia, una din puținele țări în care s-a bucurat cu adevărat în cariera sa” au conchis jurnaliștii de la Ljubljana.