Evenimentul Zilei > Justitie > Angajaţi CFR, cercetaţi penal pentru înşelăciune. 370 de bilete de călătorie au fost falsificate
Angajaţi CFR, cercetaţi penal pentru înşelăciune.  370 de bilete de călătorie au fost falsificate

Angajaţi CFR, cercetaţi penal pentru înşelăciune. 370 de bilete de călătorie au fost falsificate

Potrivit anchetatorilor, de mai bine de un an, mai mulţi angajaţii CRF Timişoara falsifică bilete de călătorie. Până acum, aceştia au vândut peste 370 astfel de tichete.

Poliţiştii de la Transporturi Feroviare au sesizat aceste neregulile abia de luna trecută. Astfel, aceştia au descoperit că 18 angajaţi ai CFR, cu vârste cuprinse între 42 şi 52 de ani, ar fi modificat preţurile biletelor dupa vânzare. Ei scriau iniţial pe tichete cu un pix cu pastă volatilă preţul corect, iar apoi modificau valoarea biletului. Prin urmare, la casieria societăţii înapoiau o valoare mai mică, iar diferenţa ajungea în buzunarul angajaţilor companiei.

Angajaţii CFR Timişoara au falsificat 370 de bilete de călătorie, prejudiciul fiind de aproximativ 13.000 de lei.  Aceştia sunt cercetaţi în stare de libertate pentru înşelăciune, fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals, scrie Digi24.

 

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: