Evenimentul Zilei > Monden > Andreea Marin, mesaj emoționant după dezvăluirile despre boala de care suferă
Andreea Marin, mesaj emoționant după dezvăluirile despre boala de care suferă

Andreea Marin, mesaj emoționant după dezvăluirile despre boala de care suferă

Celebra prezentatoare e emisiunii „Surprize, surprize”, Andreea Marin, a postat un mesaj încurajator pentru toți urmăritorii ei.

Mesajul vine în lumina unor dezvăluiri recente legate de problemele grave de sănătate cu care s-a confruntat vedeta în trecut.

„O noua zi, noi vise de împlinit. Prețuiește viața!”, a scris vedeta în dreptul unei fotografii de pe Facebook.

Cu ceva ani în urmă, vedeta nu se mai simțea bine deloc, având momente din ce în ce mai dese în care nu mai putea respira. A aflat, după un control, că inima nu-i mai funcționa la parametri normali.

Andreea Marin, grav bolnavă?! „Simțeam că nu mai am aer”

„Am avut anumite simptome care m-au pus pe gânduri. De pildă, în momentele de liniște, deci după o zi, să zicem, dificilă, când mă așezam în pat, cu fața în sus, simțeam că nu mai am aer.

Or, eu sunt o fire sportivă, sunt un om energic, precum mă știți. Aș fi putut să înțeleg o excepție dintr-o zi stresantă, dar când lucrurile s-au repetat, deja mi-am pus întrebări.

Nu e deloc comod să simți că respirația ta nu e așa cum trebuie. Am fost la domnul doctor implicat în proiectul de Telemedicină și am purtat un aparat atașat pe corp câteva zile, aparat ce transmitea în centrul de Telemedicină parametrii mei vitali, care erau urmăriți aici”, a declarat Andreea Marin.