Evenimentul Zilei > Monden > Andreea Bănică, cel mai mare complex. „M-am luptat cu mine ca să pot merge mai departe”
Andreea Bănică, cel mai mare complex. „M-am luptat cu mine ca să pot merge mai departe”

Andreea Bănică, cel mai mare complex. „M-am luptat cu mine ca să pot merge mai departe”

Andreea Bănică, una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din țară, a dezvăluit care este cel mai mare defect al ei fizic. Vedeta a declarat că nu suportă să se vadă așa și că încearcă mereu să-l mascheze.

Andreea Bănică a recunoscut că are anumite defecte și că încearcă mereu să le ascundă. Chiar dacă are o siluetă de invidiat, aceasta a declarat că nu și-ar pune niciodată o poză în costum de baie pe Internet, mai ales iarna, pentru că este complexată de culoarea pielii ei. Artista a mai spus că nu îi place când nu este bronzată.

„Dacă ar fi după mine nu aș pune nici o poză iarna în costum de baie. Nu îmi place de mine albă și tot timpul mă dau cu autobronzant să mai prin culoare! Noroc cu Lucian căruia îi place de mine și albă și bronzată, însă vara mă ceartă că scap la soare (ca pisica sunt, mă întind pe unde găsesc soare și acolo mă uită Dumnezeu)! Hai ca am scăpat o poză în costum de baie”, a transmis Andreea Bănică pe contul său de Instagram.

Andreea Bănică, despre lupta cu depresia

Andreea Bănică a mai recunoscut că are momente în care este depresivă și anxioasă, chiar dacă este una dintre mai mari artiste din țară. Vedeta a declarat că a durata mult până a învățat să accepte problemele și să se axeze doar pe lucrurile bune din viața ei.

Sursa foto: Arhiva EVZ

„Cu toții avem. Nu există oameni fără probleme. Viața mi-a dat, dar mi-a și luat. M-am luptat cu mine ca să pot merge mai departe. Tot la mine am apelat ca să depășesc momentele urâte… Autosugestia este cea mai bună.

Mi-am spus mereu că trebuie să merg mai departe! Tot timpul mă gândeam la tata care și-a dorit mereu să devin mare om. După ce am născut, ori de câte ori aveam probleme îmi spuneam că trebuie să merg mai departe pentru familia mea, copiii mei! Viața este un ”trebuie” pentru mine!”, a răspuns Andreea Bănică în mediul online.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: