Evenimentul ZileiMondenReunire de senzație în showbiz. Andreea Bănică și Cristina Rus, din nou împreună la 20 de ani de la destrămarea trupei Blondy

Reunire de senzație în showbiz. Andreea Bănică și Cristina Rus, din nou împreună la 20 de ani de la destrămarea trupei Blondy

Reunire de senzație în showbiz. Andreea Bănică și Cristina Rus, din nou împreună la 20 de ani de la destrămarea trupei Blondy
Andreea Bănică și Cristina Rus s-au distrat de minune la o petrecere și par că sunt din nou prietene la cataramă. Cele două nu și-au vorbit mult timp după ce Cristina Rus a părăsit trupa Blondy, pentru a se dedica familiei.

Andreea Bănică și Cristina Rus, care au făcut furori cu trupa Blondy, pare că au uitat de toate problemele și au petrecut împreună la 20 de ani de la despărțire. Cristian Rus a fost cea care a renunțat ca carieră în favoarea familiei.

Andreea Bănică a mărturisit că a suferit mult atunci când prietena ei a părăsit scena, dar că lăsat totul în urmă. Cele două artiste au fost văzute din nou împreună. Ele s-au distrat de minune la o petrecere.

„Când a decis să plece de lângă mine mi-a frânt inima. A trecut, am crescut și am ajuns acolo unde ne-am dorit amândouă să fim. Hai că m-am emoționat. Mai vreau”, a scris Andreea Bănică pe rețele sociale, unde a postat și imagini cu fosta ei colegă de trupă.

Carieră îndelungată

Andreea Bănică este una dintre cele mai longevive artiste din showbiz-ul românesc. Cariera ei a fost una plină de schimbări. În anul 1999, își făcea debutul în muzică cu trupa Exotic, alături Julia Chelaru și Claudia Pătrășcanu. Colaborarea nu a fost una încununată de un succes pe termen lung.

Andreea Bănică a întâlnit-o apoi pe Cristina Rus, iar împreună au format trupa Blondy. După ce colega ei de scenă a părăsit trupa, Andreea Bănică a urmat o carieră solo.

Caz unic poate în showbizul românesc, singura relație a Andreei Bănică a fost cea cu Lucian Mitrea, pe care l-a cunoscut în clasa a zecea și cu care s-a căsătorit în 2008. În 2009 a adus pe lume primul copil al cuplului, o fetiță pe nume Sofia, iar în 2016 i-a dăruit soțului ei și un fiu, Noah.

A ales familia

Cristina Rus a ales familia în detrimentul carierei. Ea și soțul ei, Dragoș Bîlteanu, formează unul dintre cele mai solide cupluri din România, deși bărbatul a avut ceva probleme cu legea. Artista însă i-a fost alături în momentele dificile.

Soțul Cristinei Rus a fost arestat, în 2014, după ce a fost acuzat de delapidare, spălare de bani si manipularea pieței de capital. A stat mai multe luni după gratii. Cei doi au împreună trei copii: Dragoş, născut în 2010, Cristina Maria, născută în 2014. Mezina, tot o fetiță, a venit pe lume în 2020, potrivit profm.ro.


Accesează: